qb41 Napisano 28 Lipca 2012 Napisano 28 Lipca 2012 Witam. Przeglądająć forum i oglądając różne projekty rowerów spodobały mi się taki delikatne modyfikacje apropo śrub np. czerwone śruby korby czy mostka, manetek i klamek itp. Czy ktoś może podać mi rozpiskę jakie śruby wchodzą w odpowiednie mocowania tzn. np. śruba M5x16 to np. mocowanie manetek itd itp i ewentualnie jakiś link do sklepu gdzie mogę się w takie dodatki zaopatrzyć. P.S. nie wiem czy w odpowiednik dziale napisałem temat więc proszę Admina o ewentualne przeniesienie go do takowego. Z góry dziękuje
redbull1 Napisano 28 Lipca 2012 Napisano 28 Lipca 2012 nikt Ci nie poda jakie są dokładnie bo w każdym rowerze mogą się różnić
dominv8 Napisano 28 Lipca 2012 Napisano 28 Lipca 2012 najlepiej wykręć śrubę którą chciałbyś wymienić na alu i zmierz ją suwmiarką i będziesz wiedział już jakie wymiary potrzebujesz i szukasz.
qb41 Napisano 29 Lipca 2012 Autor Napisano 29 Lipca 2012 No właśnie zauważyłem, że są różne rozmiary śrub tych samych. Tak też zrobie zmierzę wszystkie i kupie to co trzeba. Wielkie dzięki dominv8
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.