Skocz do zawartości
  • 0

Hexagon x2 czy x3 ?

Gość Łukasz

Pytanie

Gość Łukasz
Napisano

Wzwiązku z tym że nie doczekałem się odpowiedzi ze strony użytkowników tak jak wiekszość ludzi w tym dziale co do wyboru roweru do 1000 zł i innych .

Zastanwiamsie na kupnem hexagona x2 lub x3 i nie wiem który brać , bo sugeruje się tym żśe nie zawsze droższe jest lepsze . Zgóry dziękuje o ile dostanę w ogóle jakąkolwiek odpowiedź .

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Denwrwujace jest takie gadanie ze nikt nie pomoze i ble ble w ogóle.... takie tematy jak rower taki czy siaki, rower do 1000 do 4000 itp. itd. sa tak nudne ze nikomu sie nie chce na nie odpisywac. A te dwa hexy tak trudno ci ich parametry na stronie produc. sprawdzic?? Rączki urwało??

Napisano

Denwrwujace jest takie gadanie ze nikt nie pomoze i ble ble w ogóle.... takie tematy jak rower taki czy siaki, rower do 1000 do 4000 itp. itd. sa tak nudne ze nikomu sie nie chce na nie odpisywac. A te dwa hexy tak trudno ci ich parametry na stronie produc. sprawdzic?? Rączki urwało??

Sam stałem przed takim problemem kiedy byłem ciemny i nie jeździłem na żadnym sprzęcie z żadnej półki, nie wiedizałem czym różni się Acera od Alivio albo SLX od Deore+ Nie wiedizałem więc czy warto czy nie warto a jak przyszło myśleć nad amorem to już w ogóle nie wiedizałem od czego zacząć. Więc co zrobiłem? Wtbrałem parę rowerów "na wygląd" i wpisaem się w to cmentarzysko tematów.

Za 150zł więcej(według katalogu) masz:

Przyjaźniejsza geometria ramy (przynajmniej dla mnie) x2 wygląda jak góral na ramie do dirtu xD

100mm skoku

Acera z tyłu zamiast tego lipnego tourneya.

W przyszłości radze wymienić te tourneje na coś co się nie rozreguluje po 2-3 dniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...