Skocz do zawartości

[spodenki] Szorty, gdzie przymierzyć w Warszawie

pavlucha

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, mam ogromny problem ze znalezieniem sobie spodenek rowerowych – szortów ze spodenkami wewnętrznymi. Priorytetem jest dla mnie oddychalność, lekkość, przewiewność oraz komfort czyli w szczególności jakość pampersa. Wstępnie zainteresowałem się Foxami Ventilator ale nigdzie w Warszawie nie udało mi się znaleźć sklepu w których mógłbym je przymierzyć. Możecie polecić jakiś sklep w którym mógłbym przymierzyć różne modele różnych firm (Fox, Northwave, Endura, etc). Byłem w Intersporcie w Arcadi oraz Go-Sporcie w Galerii Mokotów ale nic niemieli ;/

Intersporty, decathlony i gosporty możesz sobie w zasadzie odpuścić. Oprócz własnej marki mają w zasadzie tylko ze 2-3 inne (najczęściej Berkner, Nakamura).

Spodnie Endury ostatnio widziałem w Plusie na Ursynowie (ul. Zamiany 12). Kiedyś mieli tam też jakieś ciuchy Foxa, ale nie wiem jak teraz z ich dostępnością. Obsługa miła, pomocna. Przy braku rozmiarówki zamawiają towar od dystrybutora i po kilku dniach można go odebrać.

Jeśli chodzi o Northwave'a to kupowałem niedawno buty w Trybiku na Nowolipkach. Mieli też chyba jakieś ubrania, ale obsługa była obsługą tylko z nazwy. Przyjmowali płatności i do tego ich rola się ograniczała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...