norbiQue Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 mam RST TR-PRO I SL-7 rower /Author synergy/ już na gwarancji się popsuł i teraz po.... na co warto wymienić? dobra cena i sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arhain Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Chyba odpowiednie było by ciut dokładniejsze sprecyzowanie Twoich zarówno wymagań jak i budżetu, co do następcy twojego obecnego amorka. (skok, styl jazdy, kwota, nowy/używany, a dla pedantów również preferowany kolor XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbiQue Napisano 27 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Chyba odpowiednie było by ciut dokładniejsze sprecyzowanie Twoich zarówno wymagań jak i budżetu, co do następcy twojego obecnego amorka. (skok, styl jazdy, kwota, nowy/używany, a dla pedantów również preferowany kolor XD) na pewno nowy, myślę że coś co warto wziąć, jazda amatorska szosa, szuter, trochę w teren ale łagodny, dynamiczna na zjazdach /podad 70km/h/ a jazdzac po bocznych drogach dziury, koleiny, kamienia po burzy.... najlepiej jak by dało się zamknąć w kwocie około 1000 zł kolor najlepiej w graficie, szary, czarny... choć nie jest to naistotniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 http://www.eurobike.pl/sr-suntour/amortyzatory-przednie/nrx ostatnio wszyscy chwalą to:) nie spotkałem jeszcze negatywnej opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbiQue Napisano 27 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 http://www.eurobike....ry-przednie/nrx ostatnio wszyscy chwalą to:) nie spotkałem jeszcze negatywnej opinii. to chyba wiąże się z wiekszą zmianą?, bo chyba i hamulec musiałbym wymienić, bo jak widzę u mnie inne mocowanie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 to chyba wiąże się z wiekszą zmianą? że PM i IS? adapter kosztuje 20zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.