Skocz do zawartości

[Amortyzator przód]Nowy, piwoty, około 500zł, średnio wymagający

Rekomendowane odpowiedzi

To nie powód, żeby wyzywać autora od ciot. No wybacz, buractwo z ciebie wychodzi.

Poza tym kompletnie nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Dostałeś kilka razy opinię, że to kwestia gustu. Jednym pasuje, drugim nie. A nie, że nikogo nie obchodzą kolory.

Nie kierowałem obelgi w strone autora ani żadnej innej osoby, a jedynie napisałem co mogłem wywnioskować z innych postów między innymi tego :

Napisano dziś, 06:48

Tak się zastanawiam hmm chop(?) się kolorkami przejmuje no kurna świat staje na głowie :D Toć jakieś babskie ciągoty hehe powiedz kolego jeszcze jakie programy w tv oglądasz i jakie gazety czytasz hmm to może sporo wyjaśniać ;) A może to po pojazdach z pod znaku Będziesz Mógł Wszystko kolejny element do uskuteczniania podrywu vel lansu ;)

ad2

nie upominaj Zoneee'a, bo jeszcze na ciebie zaatakuje.

Nie chcę się kłócić, ale już taką naturę mam, że muszę odpowiedzieć jak ktoś zaczepia. Jakoś od początku na tym forum zimno się czuję. No trudno, założyłem konto aby poradzićsię odnośnie amortyzatora i chyba odpowiedź mam. Szkoda, że na poprzednim forum takiego ruchu nie ma.

Stwierdzając fakty, chyba i ja zdecydujęsię na tego reasona, ale jeszcze trochę poczekam, bo mam na oku inne aukcje i może coś z tego wyjdzie. Jak nie to będę musiał przeboleć kolory, a może tak fatalnie nie będzie ... W każdym razie w tym budżecie najlepszy wideł. Proponuje zakupić przez sklep internetowy, bo można zaoszczędzić 60 zł porównując z allegro, a to już cena pompki, którą warto, a nawet powinno się kupić.

Reason to dobry wybór. Niewiele droższy od Raidona, oferuje dokładnie takie same regulacja, a jednak jest sporo lżejszy. Co prawda nie jeździłem na nim, więc nie wiem, jak pracuje, ale po przesiadce z Gili to z pewnością będzie niebo a ziemia.

@m0rdeczka Ale tego to już nie zacytowałeś:

Przepraszam ale tak mnie ruszyło na uśmiech od rana.

Ironia, serio tego nie widzisz? I czasem warto schować język za zębami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...