archaizm123456789 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 mam suntoura xc pro str i potrzebóje jakiegoś dealera z cześciamy czy coś nie wiecie czegoś o takowej firmie sklepie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 eurobike ma troche czesci, ale tylko przez mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Ale: 1. sporo rzeczy nie mają 2. musisz bardzo dokładnie opisać, czego potrzebujesz, jeśli nie chcesz dostać kompletnie innej lub niepasującej części 3. chore ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 ale są jedyni w Polsce, i jak coś chce na gwałt to może dostanie... chociaż w tego amora pakować kasę...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Za plastikowe pseudo-regulatory 60zł. A z tym "na gwałt" bym się wstrzymał. Miesiąc wymieniają mi damper, dostałem już dwa, oba o złych wymiarach. Zaś taki jak mój muszą ściągać zza granicy, bo u siebie zwyczajnie nie mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 dziwne, kolege z Axonem potraktowali bardzo ok wg mnie. Zatem ponad 100zł za oś 15QLC to w porownaniu do korkow tanio widze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.