Mod Team IvanMTB Napisano 26 Lipca 2012 Mod Team Napisano 26 Lipca 2012 Klaniam, Czasu jeszcze sporo, bo impra dopiero 29 wrzesnia ale zajawke warto wrzucic ŻuławyWkoło - maraton szosowy inaczej Ja sie wybieram i mam nadzieje ze na bufetach beda pierogi Szacunek... I.
Gottii Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisano 21 Sierpnia 2012 Siema Robiłem 16.08.2012 trasę Mini Żuławy płasko jak na stole, trasa łatwa przyjemna ładne widoki będzie miło
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Napisano 22 Sierpnia 2012 Klaniam, Nieco ponad miesiac do ZwK... Any takers? Szacunek... I.
Herodot Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 Cześć, rozważamy z żoną udział w imprezie, tym bardziej że małżonka zgłosiła niedobór przejechania trasy na dłuższym dystansie w tym roku (mówi, że już ma dość 20 lub 30 na na godzinę lub dwie jeżdżenia). Obaczym, czy uda się opiekę na potomnej zorganizować... to rozstrzyga sprawę
Mod Team IvanMTB Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Napisano 29 Sierpnia 2012 Kłaniam, No to moze się zobaczymy... Rozgladaj się za czarno-czerwoną ostrzynką z białymi oponami Szacunek... I.
Herodot Napisano 31 Sierpnia 2012 Napisano 31 Sierpnia 2012 Ano będziemy patrzeć, będziemy... wyjazd traktujemy lajtowo więc będzie czas co by spokojnie pogadać... My będziemy na tym, co mamy (górskie maszyny), bo jeszcze kilku sztuk sprzętu na różne okazje się nie dorobiliśmy... Jutro też się okaże, jak z opieką sprawy się mają.
Mod Team IvanMTB Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Mod Team Napisano 31 Sierpnia 2012 Kłaniam, Jesli ktoś jedzie na imprezy Gołębiowskiego się ścigać to znaczy, że jest kompletnym bucem. Tylko lajt i dłuuugie postoje na bufetach Szacunek... I.
Herodot Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Witam, zatem jedziemy, bo opieka nad potomną jest potwierdzona W sumie to i pogoda zapowiada się na znośną (jeżeli wierzyć długoterminowym prognozom), więc powinno być sympatycznie... Jakby co to wybraliśmy dystans 90 km i start o 10:00. Będę się rozglądał za forumowiczami... Czy ktoś jeszcze z tutejszych rowerowych maniaków, poza kolegą Ivanem, się wybiera?
travisb Napisano 19 Września 2012 Napisano 19 Września 2012 Ja się wybieram - tradycyjnie ;-) Ivan - jaki dystansik wybierasz ? Można się zgrać do jednej grupy - tylko daj cynka o której godzinie by CI pasowało wystartować, to się skrobnie maila do Andrzeja.
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Września 2012 Autor Mod Team Napisano 19 Września 2012 Travis! Kopę lat Już myślałem, że Cie szpiedzy z Senegalu porwali i trzymają dla okupu w bananach Dystans ofkors długi, nastawiam się na 9.00, takie info wysłałem Orgowi. Jak najbardziej i z checią w kupie, bo kupy nikt nie ruszy Kazumi też się pisze? Bo tak cuś nie słychować od niego ostatnimi czasy... Szacunek... I.
travisb Napisano 20 Września 2012 Napisano 20 Września 2012 Ok, więc i ja zaraz kliknę słów parę do Endriu celem zaanonsowania się na godzinę 9. A Kaziu ... Z tego co mi wiadomo, to się również wybiera do Tczewa, ale muszę się z nim zdryndać i zapytać czy potwierdza swój start. Tak czy siak - do zobo
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Września 2012 Autor Mod Team Napisano 21 Września 2012 Bajer! Zatem dozoba. Bedziesz się przemieszczać do Tczewa ciapongiem czy bryczką? Szacunek... I.
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Września 2012 Autor Mod Team Napisano 23 Września 2012 Klaniam, Myslalem ze spokojnie pojade SKM-ka ale tu sie okazuje ze nie ma polaczen SKM miedzy Gdynia i Tczewem w weekendy... Tylko Was lobuzy zostawic na kilka lat bez nadzoru w tym Trojmiescie i rozpierniczycie wszystkie systemy w drobny mak SKM do Tczewa nie lata, "pietrusy" do Koscierzyne tez, a weekendy to wogole mozna sie cmoknac w pompe... Anyway... 7.28, TLK "Pojezierze" Z Gdanska Glownego. O 8 w Tczewie, spokjnie zeby dojechac, zpisac sie, zostawic plecak i odcedzic kartofelki Szacunek... I.
Gottii Napisano 24 Września 2012 Napisano 24 Września 2012 może zamiast jechać SKM lub TLK lub .... to rowerkiem ? my np. tzn ok 3-5 osób rozważamy jazdę z Pruszcza do Tczewa.
travisb Napisano 24 Września 2012 Napisano 24 Września 2012 Możesz TLK, a możesz też zaoszczędzić 2zł i jechać Regio z Głównego o 7:54. (http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=s11&seqnr=5&ident=ie.0576921.1348479848&getTariff=yes&outConId=C0-1&OK#cis_C0-1) Rowerem może i bym się karnął, ale po co się molestować: trzeba wstać wcześniej, jechać w zimnie i może pod wiatr dymać, po to żeby na starcie stanać już przepoconym, z wizją pokonania dodatkowych 162km (tyle mi wyszło wg Garmina w zeszłym roku) w wietrze i znowu chłodzie. Jak poczuję niedosyt i zachce mi się bardziej zeszmacić, to może pokuszę się o powrót na dwóch kółkach z Tczewa do Wrzeszcza. Ale cienko to widzę, kiedy przed oczyma staje mi pomaratonowy wypas i popas obiadowy na mecie ;-) Do tego jakiś izotonik chmielowy na kartki rozdawany i pozostanie powrót ciapągiem. Na szczęście połączenia powrotne są częstsze i o całkiem fajnych godzinach.
Gottii Napisano 24 Września 2012 Napisano 24 Września 2012 dla tego napisałem że rozważamy, a nie że jedziemy po za tym my tylko 90 km.
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Września 2012 Autor Mod Team Napisano 24 Września 2012 Klaniam, Ja chyba jakos odcierpie te ekstra 2PLN, bo nie zamiaruje leciec na zbity pysk w celu zapisania sie i zdazenia na start o 9. Za leniwy sie robie na starosc na starty z marszu Powrot na 99% pociagiem bo pewnie bede tak obzarty po bufetach Szacunek... I.
Gottii Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 podobno jest grubo w uczestników już ok 600
travisb Napisano 28 Września 2012 Napisano 28 Września 2012 Trzeba więc startować o 9:00, żeby na bufetach wyłapać najlepsze kąski
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Października 2012 Autor Mod Team Napisano 13 Października 2012 ... no i tytułem podsumowania. Bylimy, pojechalimy, najedlimy Dzieki za towarzystwo przez 2/3 tarsy Travis. Oby do następnej edycji... Szacunek... I.
Flash3M Napisano 28 Października 2012 Napisano 28 Października 2012 wczoraj na premierze filmu z imprezy widziałem to... OBŻARSTWO... zazdroszczę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.