Skocz do zawartości

[Rover Over] ŻuławyWkoło

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Napisano

Siema

Robiłem 16.08.2012 trasę Mini Żuławy płasko jak na stole, trasa łatwa przyjemna ładne widoki będzie miło :)

Napisano

Cześć,

rozważamy z żoną udział w imprezie, tym bardziej że małżonka zgłosiła niedobór przejechania trasy na dłuższym dystansie w tym roku (mówi, że już ma dość 20 lub 30 na na godzinę lub dwie jeżdżenia). Obaczym, czy uda się opiekę na potomnej zorganizować... to rozstrzyga sprawę :)

Napisano

Ano będziemy patrzeć, będziemy... wyjazd traktujemy lajtowo więc będzie czas co by spokojnie pogadać... :)

My będziemy na tym, co mamy (górskie maszyny), bo jeszcze kilku sztuk sprzętu na różne okazje się nie dorobiliśmy... Jutro też się okaże, jak z opieką sprawy się mają.

• Mod Team
Napisano

Kłaniam,

Jesli ktoś jedzie na imprezy Gołębiowskiego się ścigać to znaczy, że jest kompletnym bucem.

Tylko lajt i dłuuugie postoje na bufetach :D

Szacunek...

I.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam,

zatem jedziemy, bo opieka nad potomną jest potwierdzona :) W sumie to i pogoda zapowiada się na znośną (jeżeli wierzyć długoterminowym prognozom), więc powinno być sympatycznie... Jakby co to wybraliśmy dystans 90 km i start o 10:00. Będę się rozglądał za forumowiczami...

Czy ktoś jeszcze z tutejszych rowerowych maniaków, poza kolegą Ivanem, się wybiera?

Napisano

Ja się wybieram - tradycyjnie ;-)

Ivan - jaki dystansik wybierasz ? Można się zgrać do jednej grupy - tylko daj cynka o której godzinie by CI pasowało wystartować, to się skrobnie maila do Andrzeja.

• Mod Team
Napisano

Travis! Kopę lat :)

Już myślałem, że Cie szpiedzy z Senegalu porwali i trzymają dla okupu w bananach :P

Dystans ofkors długi, nastawiam się na 9.00, takie info wysłałem Orgowi.

Jak najbardziej i z checią w kupie, bo kupy nikt nie ruszy :D

Kazumi też się pisze? Bo tak cuś nie słychować od niego ostatnimi czasy...

Szacunek...

I.

Napisano

Ok, więc i ja zaraz kliknę słów parę do Endriu celem zaanonsowania się na godzinę 9.

A Kaziu ... Z tego co mi wiadomo, to się również wybiera do Tczewa, ale muszę się z nim zdryndać i zapytać czy potwierdza swój start.

Tak czy siak - do zobo :D

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Myslalem ze spokojnie pojade SKM-ka ale tu sie okazuje ze nie ma polaczen SKM miedzy Gdynia i Tczewem w weekendy...

Tylko Was lobuzy zostawic na kilka lat bez nadzoru w tym Trojmiescie i rozpierniczycie wszystkie systemy w drobny mak :P

SKM do Tczewa nie lata, "pietrusy" do Koscierzyne tez, a weekendy to wogole mozna sie cmoknac w pompe...

Anyway... 7.28, TLK "Pojezierze" Z Gdanska Glownego. O 8 w Tczewie, spokjnie zeby dojechac, zpisac sie, zostawic plecak i odcedzic kartofelki :)

Szacunek...

I.

Napisano

może zamiast jechać SKM lub TLK lub .... to rowerkiem ? my np. tzn ok 3-5 osób rozważamy jazdę z Pruszcza do Tczewa.

Napisano

Możesz TLK, a możesz też zaoszczędzić 2zł i jechać Regio z Głównego o 7:54. (http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=s11&seqnr=5&ident=ie.0576921.1348479848&getTariff=yes&outConId=C0-1&OK#cis_C0-1)

Rowerem może i bym się karnął, ale po co się molestować: trzeba wstać wcześniej, jechać w zimnie i może pod wiatr dymać, po to żeby na starcie stanać już przepoconym, z wizją pokonania dodatkowych 162km (tyle mi wyszło wg Garmina w zeszłym roku) w wietrze i znowu chłodzie.

Jak poczuję niedosyt i zachce mi się bardziej zeszmacić, to może pokuszę się o powrót na dwóch kółkach z Tczewa do Wrzeszcza. Ale cienko to widzę, kiedy przed oczyma staje mi pomaratonowy wypas i popas obiadowy na mecie ;-) Do tego jakiś izotonik chmielowy na kartki rozdawany i pozostanie powrót ciapągiem. Na szczęście połączenia powrotne są częstsze i o całkiem fajnych godzinach.

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Ja chyba jakos odcierpie te ekstra 2PLN, bo nie zamiaruje leciec na zbity pysk w celu zapisania sie i zdazenia na start o 9. Za leniwy sie robie na starosc na starty z marszu :)

Powrot na 99% pociagiem bo pewnie bede tak obzarty po bufetach :D

Szacunek...

I.

• 3 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

... no i tytułem podsumowania. Bylimy, pojechalimy, najedlimy :)

Dzieki za towarzystwo przez 2/3 tarsy Travis.

Oby do następnej edycji...

Szacunek...

I.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...