Skocz do zawartości

[rama] Carbon uszkodzenie lakieru czy carbonu

szliri

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatecznie miał wpłacić do końca tygodnia lecz wpłaty wciąż brak. Wysłałem mu wiadomość w sporze jeśli będzie coś kręcił to trzeba iść na policje, bo ramę otrzymał już 10 dni temu.

Pewnie odda kasę jak kolejna osoba na allegro natnie się na ten złom i wpłaci mu $ :(

Tak czy siak teraz masz klarowną sytuację- odesłałeś towar , pieniędzy nie oddał...

Ja bym udał się na policję.

Napisałem mu na maila z aukcji,że zanim znajdzie kolejnego łosia może oddał by pieniądze poprzedniemu kupującemu.

Otrzymałem jakże elegancją odpowiedz:

Ty debilu, nie znasz sprawy, czytasz choć nie wiem czy potrafisz czytać bo z pisaniem masz kłopoty

a próbujesz mnie oskarżać!!

Zajmij się swoimi problemami bo zapewne masz ich sporo, mnie możesz pocałować w dupę.

tyle w temacie tego pana

Napisałem mu na maila z aukcji,że zanim znajdzie kolejnego łosia może oddał by pieniądze poprzedniemu kupującemu.

Otrzymałem jakże elegancją odpowiedz:

Ty debilu, nie znasz sprawy, czytasz choć nie wiem czy potrafisz czytać bo z pisaniem masz kłopoty

a próbujesz mnie oskarżać!!

Zajmij się swoimi problemami bo zapewne masz ich sporo, mnie możesz pocałować w dupę.

tyle w temacie tego pana

Tak sobie myślałem jak by wielu użytkowników z tego forum napisało mu to co ty poprzez allegro np z 50 osób o tej samej godzinie to czy by odpisał na wszystkie wiadomości i może zrozumiałby że jest spalony z tą ramą.

Czytam wątek bo interesuje mnie i sprawa ram karbonowych (moje przejścia i przemyślenia na ten temat w temacie:

http://www.forumrowerowe.org/topic/107674-rama-alu-czy-carbon/page__st__20?do=findComment&comment=1031236) i zachowanie tego człowieka. Sam mam ochotę mu takiego maila z allegro wysmarować bo cała sytuacja widać, że go niczego nie nauczyła. Czekam na informację, że przynajmniej dla ciebie szliri sprawa zakończy się pomyślnie.

Witam, koleś napisał wczoraj że pieniądze wysłał więc powinny być około 12, zobaczymy....

Całe szczęście ,że wszystko poszło po twojej myśli , koleś myślał że odpuścisz ,dlatego tak się zachowywał tak sądzę.Zobaczył że nie przelewki więc postanowił jednak oddać kasę ,wysłanie z powrotem ramy było dobrym posunięciem.Żal mi tylko kolejnej osoby ,która skusi się na ten szit.Z mojej strony bał bym się kupywać używanej ramy karbonowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...