szliri Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Jeśli do piątku nie otrzymam pieniędzy - tak się umawialiśmy sprawa pójdzie na policje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auditore Napisano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 I jak się potoczyło? Sprawa zgłoszona czy rozwiązana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ostatecznie miał wpłacić do końca tygodnia lecz wpłaty wciąż brak. Wysłałem mu wiadomość w sporze jeśli będzie coś kręcił to trzeba iść na policje, bo ramę otrzymał już 10 dni temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ostatecznie miał wpłacić do końca tygodnia lecz wpłaty wciąż brak. Wysłałem mu wiadomość w sporze jeśli będzie coś kręcił to trzeba iść na policje, bo ramę otrzymał już 10 dni temu. Pewnie odda kasę jak kolejna osoba na allegro natnie się na ten złom i wpłaci mu $ Tak czy siak teraz masz klarowną sytuację- odesłałeś towar , pieniędzy nie oddał... Ja bym udał się na policję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkryniu98 Napisano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Hahhaha Już sprzedaje rame za 800zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisałem mu na maila z aukcji,że zanim znajdzie kolejnego łosia może oddał by pieniądze poprzedniemu kupującemu. Otrzymałem jakże elegancją odpowiedz: Ty debilu, nie znasz sprawy, czytasz choć nie wiem czy potrafisz czytać bo z pisaniem masz kłopoty a próbujesz mnie oskarżać!! Zajmij się swoimi problemami bo zapewne masz ich sporo, mnie możesz pocałować w dupę. tyle w temacie tego pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczaj25 Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Napisałem mu na maila z aukcji,że zanim znajdzie kolejnego łosia może oddał by pieniądze poprzedniemu kupującemu. Otrzymałem jakże elegancją odpowiedz: Ty debilu, nie znasz sprawy, czytasz choć nie wiem czy potrafisz czytać bo z pisaniem masz kłopoty a próbujesz mnie oskarżać!! Zajmij się swoimi problemami bo zapewne masz ich sporo, mnie możesz pocałować w dupę. tyle w temacie tego pana Tak sobie myślałem jak by wielu użytkowników z tego forum napisało mu to co ty poprzez allegro np z 50 osób o tej samej godzinie to czy by odpisał na wszystkie wiadomości i może zrozumiałby że jest spalony z tą ramą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xformx Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Czytam wątek bo interesuje mnie i sprawa ram karbonowych (moje przejścia i przemyślenia na ten temat w temacie: http://www.forumrowerowe.org/topic/107674-rama-alu-czy-carbon/page__st__20?do=findComment&comment=1031236) i zachowanie tego człowieka. Sam mam ochotę mu takiego maila z allegro wysmarować bo cała sytuacja widać, że go niczego nie nauczyła. Czekam na informację, że przynajmniej dla ciebie szliri sprawa zakończy się pomyślnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Witam, koleś napisał wczoraj że pieniądze wysłał więc powinny być około 12, zobaczymy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz0595 Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Niech przedstawi ci dowód wpłaty. Jeśli dzisiaj ich nie będzie idź na policje i nie czekaj dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Otrzymałem pieniądze Sprawa więc poszła po mojej myśli Dzięki wielkie za wsparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczaj25 Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Witam, koleś napisał wczoraj że pieniądze wysłał więc powinny być około 12, zobaczymy.... Całe szczęście ,że wszystko poszło po twojej myśli , koleś myślał że odpuścisz ,dlatego tak się zachowywał tak sądzę.Zobaczył że nie przelewki więc postanowił jednak oddać kasę ,wysłanie z powrotem ramy było dobrym posunięciem.Żal mi tylko kolejnej osoby ,która skusi się na ten szit.Z mojej strony bał bym się kupywać używanej ramy karbonowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTBike Napisano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 To świetnie Tylko ciekaw jestem kto teraz straci nerwy i utopi pieniądze na tej ramie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Sporo osób czyta fora internetowe więc miejmy nadzieje że nikt już jej nie kupi. Wkrótce projekt mojego gianta xtc [9xxx] będzie do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.