NoLimited Napisano 26 Lipca 2012 Napisano 26 Lipca 2012 Witam! Musze zakupić piastę na tył do 250 zl Zastanawiam się nad tym chosenem http://allegro.pl/piasta-tylna-mtb-chosen-pod-v-brake-a8177b-maszyny-i2498655536.html Nie wiem nic o niej. Jednym sie trafi dobra drugim bebenek siada. Prosze o opinie ogolne o tej pieście , ogolnie o tej marce.
siwy84 Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Siemka, Tak się składa, że znam właściciela sklepu, do aukcji którego dałeś linka. Mało tego sam śmigam na odpowiedniku tej piasty, ale pod tarczę, w góralu i działa to wyśmienicie. Pytałem się go o te padające bębenki i powiedział, że w starszych modelach była pewna nieszczęśliwa podkładka, która w nowszych partiach została usunięta. Kupując piastę teraz, kupujesz wersję pozbawioną tej wady, także możesz brać w ciemno Swoją drogą znajomy też śmiga na tej pieście i też w góralu, a to duży chłopak i w terenie roweru nie oszczędza i także z powodzeniem użytkuje ją już od dłuższego czasu. Z przodu też mam chosena, tego leciutkiego (ca. 158g) i też działa wybornie. Generalnie złożyłem u niego lekkie i tanie kółka, z którymi nie mam żadnych problemów. Już 4 albo 5 maratonów mają przejechane i nawet dociąganie szprych nie było potrzebne, a są złożone na dt revo i alu nyplach Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania to wal śmiało.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.