PoleK Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Witam, kupiłem niedawno Epicona od użytkownika z forum, jednak "zapomniał/nie wiedział/wciska ścieme" (niepotrzebne sobie skrećlić) poinformować mnie iż w osi brakuje jednego elementu, mianowicie tego czerwonego widocznego tu: http://www.pinkbike.com/video/158743 w 1:16min Gdyby ktoś był tak miły i mógł rozkręcić swoją oś (nie zajmie to więcej niż minutkę) a potem zrobić mi ze 3 fotki z różnych rzutów (przód, tył, bok) tego właśnie małego "czegoś", to byłbym wdzięczny, oś kosztuje 100zł co jest chorą ceną, ten element, nie do dostania, a wytoczę go sobie, tylko chce oryginalny kształt znać z góry dzięki dobremu człowiekowi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 dobra, widze ze nikt nie ma 15QLC, ale po przestudiowaniu schematow 3D, stwierdzam ze zrobie to "lzej" ILE mm wam się uginają Epicony na włączonej blokadzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Z tego co patrzyłem w SF11 Epicon LOD (9m oś) to ok 10mm przy włączonej blokadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 moj poprzedni mial kolo 5mm a jak sie uparłem to może z dyche bym urwał... no cóż, czekam na olej, i jutro wymiana, bo jak amor na blokadzie ugina sie 30mm, a jak sie upre to z 70... to jest cos nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.