m0rdeczka Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Witam. Jeszcze nie całą godzinę temu założyłem wątek ze swoim rowerem i do niego odnosi się także ten temat. Dręczę się kupnem nowego widła w budżecie >600 i ostatnio rozmyślam nad wyżej wymienionym reasonem. Niestety (bądź też stety) jest on jedynie w wersji kolorystycznej białej i tu pojawia się moja obawa. Czy zamontowanie takiego wynalazku nie spowoduje utworzenie z mojego roweru 'kolorowej kupy'. Poniżej zdjęcia ramy i amortyzatora. http://img197.images...30/img3322q.jpg (zdjęcie ze starą specyfikacją) [Rower] GT Avalanche 3.0 + Sr Suntour XCM - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa - w wątku świeższe zdjęcie oraz w innym świetle, kącie. amortyzator :http://bike-parts.pl/product_thumb.php?img=images/Spinner/amortyzatory/reason.jpg&w=107&h=300 inny kąt : http://www.sklepna5....iaturki/386.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 będzie wyglądało dziwnie, ale na wyglądzie się nie jeździ:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Kolorystyka to kwestia gustu. Jednym się spodoba innym nie. Sam musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 moim zdaniem będzie wyglądał bardzo dobrze, ale ogólnie to śmieszne, że pytasz ludzi na forum o wrażenia estetyczne. ważne jest czy Tobie będzie się podobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Ja np jeździłem totalnie czarną kabaryną i trafił mi sie biały widelec to wsadziłem i było kraso jak to mówią Ale to zwraca uwage, jest krzykliwe, jedni to lubia inni niespecjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 może pomoże : http://img201.imageshack.us/img201/2158/img3322qkopia.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Nom, na zdjęciu wygląda tak jak się obawiałem. Pytam, bo sam już nie wiem co zrobić, amortyzator fajny i nie drogi, a niestety występuje tylko w wersji białej w tej cenie. Już sam próbowałem wklejać to do zdjęcia i dalej nie wiem. Na pewno estetycznie szału by nie robił, a może wręcz przeciwnie - robiłby negatywny. Jeszcze biały jak biały, a tam te czerwone elementy, to już daje 4 kolory roweru. No cóż, wydawałoby się, że czarnego wsumie mało mam w ramie, bo niebieskiego więcej, ale jednak. Myślę, że pasowałoby, o ile zmieniłbym rurki na białe, a przynajmniej sztycę/siodło. To chyba muszę rozejrzeć się za czymś innym, bo wiadomo na kolorach sięnie jeździ, ale jednak nie fajnie się jeździ na czymś co się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 te odblaski pozdejmuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 te odblaski pozdejmuj Napisałem, że to stare zdjęcie. Tu jest nowsze, ale są już nowe koła : http://www.forumrowerowe.org/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=5154 I w innym świetle, może na nim lepiej by wyglądał ... Tak się łudze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Jak amorek ma być pod V-ki to dużego wyboru nie masz, ew. jeszcze czarny Raidon zostaje, albo używana Tora/First Air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Można kupić szpreja zmatowić lakier, ładnie osłonić to co nie powinno zostać zamalowane i zamalować widelec. Naklejki jak sie postarasz będa do ponownego użytku. Tylko czy aż tak strasznie będzie z białym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keramp Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Tak się zastanawiam hmm chop(?) się kolorkami przejmuje no kurna świat staje na głowie Toć jakieś babskie ciągoty hehe powiedz kolego jeszcze jakie programy w tv oglądasz i jakie gazety czytasz hmm to może sporo wyjaśniać A może to po pojazdach z pod znaku Będziesz Mógł Wszystko kolejny element do uskuteczniania podrywu vel lansu Przepraszam ale tak mnie ruszyło na uśmiech od rana. Zdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0rdeczka Napisano 27 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 No to się mylisz co do każdego elementu. No jedynie poza tym, że ważny jest jednak dla mnie wygląd, bo nie chcę by tak bardzo ważna rzecz dla mnie jak rower mi się nie podobała. A anodyzowane, różnokolorowe elementy droższe od podstawowych wersji są dla kogo ? Jak się chce utrzymać porządek kolorystyczny w swojej maszynie to jednak patrzy się na kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.