marekgda Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 (edytowane) Dosłownie parę fotek (tylko tych bardziej obyczajnych) https://picasaweb.go...feat=directlink. Fotek niedużo bo w pierwszej części naszej jazdy pogoda nie zachęcała do częstego zatrzymywania się i wyciągania aparatu (padało), a w drugiej części kiedy ładnie świeciło słoneczko to było nas już trzech. Udział wzięli : IvanMTB, Skwarek2, Herodot, marekgda Edytowane 1 Października 2012 przez marekgda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2012 pozazdrościł ps: mało stali, oj za mało dojechało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 1 Października 2012 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 (edytowane) Dzięki Marku za zdjęcia serdecznie... Stali było mało, fakt, ale mam nadzieję, że ostatni wyjazd nieobecnym smaku narobi i kolejny będzie liczniejszy Szkoda Anarchy, że Ciebie zabrakło, ale rozumiem - siła wyższa... Z pierwszego rozeznania wynika, że chętnych na wyjazd na południe nie będzie brakować, zatem jest o czym myśleć na... wiosnę już chyba... Edytowane 1 Października 2012 przez Herodot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2012 ja jak tylko wyrwę się z za biurka.. to mnie łańcuchami nie utrzymają oby pogoda dopisała bo po powrocie z Poznana mam zamiar cały dzień na lajcie spędzić w Puszczy Bukowej szczególnie, że świeżutka Sarna3 czeka i tupie kopytem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 2 Października 2012 Udostępnij Napisano 2 Października 2012 ps: mało stali, oj za mało dojechało... No ja swoje aluminium połamałem "specjalnie" tuż przed zlotem i jechałem na stalowym Ivanowym rowerze (dokładniej jego starzyka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 2 Października 2012 Udostępnij Napisano 2 Października 2012 By the way, całkiem nieźle sobbie radziłeś jak na rower pożyczony i nie przygotowany na takie warunki... Najlepsze były semi slicki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Października 2012 jako, że wyjątkowo nie popisałem się obecnością na TKSie w ramach pokuty a może jako mózgotrzep po ostatnim ciężkim maratonie w pracy wykonalim nasze lokalne kucie stali A że na 2 rowery - dwa były stalowe - w 100% zrealizowany plan Kilka fot pokazujących piękno jesieni w odcieniu paprykarza: https://picasaweb.google.com/117547601064736857011/BuKuFeX12CzyliBukoweKucieStali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekgda Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Ja tam nie wiem czy to można zaliczyć w kategorii zlociku - załoga jakby domowa była ... Ładna pogode mieliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 6 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Ja tam nie wiem czy to można zaliczyć w kategorii zlociku a bo i ani słowa, że zlot to był nie pisnąłem. Ale z drugiej można by rzecz, że "zlocik" to był - bo z własną małżonką dużo ciężej niż z kumplami "na kręcenie" się wybrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Zaiste, pogody można pozazdrościć... Jak te panoramki są robione? Takie szersze spojrzenie całkiem faje jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 8 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Października 2012 A to mój rozpinacz do łańcucha ma taka opcję : 8s, 9s, 10s i panorama A poważniej -kupiliśmy mały małego Nikona z taka opcyją -Koleżanka miał rok temu w Czarnogórze takowego Sony no i pozazdrościliśmy. Szału nie ma ale zawsze "więcej widać". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 8 Października 2012 Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Jak w aparacie nie ma takich opcji, to można nadrobić oprogramowaniem: -hugin - trochę więcej roboty przy składaniu niż przeciągnij i puść -Microsofr ICE - banalnie prosty w obsłudze, efekty zazwyczaj zadowalające (na tyle, że nie chciało mi się hugin-a instalować po zmianie systemu) Oba darmowe, więc nie ma problemu z licencjami itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Października 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Kłaniam, Najpierw mnie nie było bo byłem tam gdzie byłem, potem byłem nieco pozajmowany, następnie miałem przejciowe-chwilowe z siecia ale juz jestem z powrotem Spóźnionw ale serdeleczne podziekowania dla Herodota i Marka za trud nawigacyjny, mojego starzyka za poratowanie Skwarka sprzętem i pogodzie za to że najgorsza nie była. Oby do następbego razu!!! Tym razem z mojej strony fot brak bo aparatos odmówił współpracy na ŻwK i tak mu do dziś zostało. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 (edytowane) @IvanMTB Cześć, a ja się tak właśnie dzisiaj zastanawiałem co się tak w ogóle nie odzywasz Miło kolegę słyszeć no i odwzajemniam podziękowania za ze wszechmiar udany wyjazd Mam nadzieję, że na wiosnę uda się wspólny wyjazd powtórzyć... Miejsce rzecz jasna pozostaje całkowicie do ustalenia... Edytowane 15 Października 2012 przez Herodot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Października 2012 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Pomaleńku, pomaleńku. Lokalnie w Tripolis to obowiazkowo W KOŃCU Wieżyca, a kwietniówka lub majówka to wstepnie Szklarska i okolice. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekgda Napisano 15 Października 2012 Udostępnij Napisano 15 Października 2012 I ja dziękuję za miłe towarzystwo dużych i nieco mniejszych kół w ogólnej liczbie 3 + mła na trasie Lębork - Gdynia. No i dzięki za bardzo inspirujący nightbike Kwietniowo - majowe Karkonosze brzmią bardzo inspirująco - bo jak Szklarska to i może tak jakoś od razu Izery, Świeradów i singieltrack Smrekowy i może takie inne miejsca tam gdzieś w okolicy znanej mi nieco ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 @Marek: ja tez czekam na kolejny zlocik z niecierpliwoscia. Jako ostateczny termin wyznaczylem sobie w najgorszym wypadku wiosne z zalozeniem opuszczenia Tripolis na rzecz bardziej gorskich klimatow... W miedzyczasie proponowany przez Ivana mini zlocik w Tripolis to jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi