marcingrychtol Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Przyszedł czas abym i ja zamieścił to zwoje wozidło. Specyfikacja: rama:................................Kross Morph widelec:.............................RST Gila (smarkiem zwany) TL zalany olejem, tłumienie cierne (realizowane przez wżery na jednej goleni) opony:...............................Continental Vapor Pro obręcz przód:.....................Alexrims DM18 obręcz tył:.........................Vuelta Airline 1 piasta p.:...........................Novatec NT-D041 piasta t.:...........................Alivio hamulec p.:.......................Hayes Mag 203mm hamulec t.:........................XTR z mega luzami + booster klamka hamulcowa tył:.......LX (takie jak kiedyś STX RC i DX) manetka p.:.......................SRAM Gripshift Plasma (MRX padł i taka trafiła mi się za 30zł nówka ) manetka t.:........................SRAM Gripshift X.0 (wyrwana za 40zł) kierownica:........................ZOOM sztyca:..............................Easton EA50 mostek:.............................Ritchey Comp rogi:.................................jakieś takie skracane chwyty:.............................piankowe "handlz manoplas" korba:...............................SLX (zbierałem całe wakacje, droższa była nawet od ramy) pedały:.............................SPD SHIMANO PD-M520 przerzutka p.:....................Nexave przerzutka t.:....................SRAM X.5 kaseta:.............................SRAM PG-970 łańcuch:...........................Shimano HG-53 siodło:..............................Selle Italia Trans-Am X2 Men (jakoś tak) zacisk sztycy:....................pancerny Tranz-X na dwa imbusy Waga roweru: MS Excell: 13006g Waga łazienkowa: ~13kg Kiedys był Leader Fox'em za 800zł, sukcesywnie wszystko zmieniałem. W obecnej chwili ze starego nie zostało kompletnie nic. W przyszłości planuję jakiś sensowny amortyzator powietrzny. Prawdopodobnie będzie to nie wiadomo co, bo mój faworyt zmienia się częściej niż pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
marcingrychtol
Przyszedł czas abym i ja zamieścił to zwoje wozidło.
Specyfikacja:
rama:................................Kross Morph
widelec:.............................RST Gila (smarkiem zwany) TL zalany olejem, tłumienie cierne (realizowane przez wżery na jednej goleni)
opony:...............................Continental Vapor Pro
obręcz przód:.....................Alexrims DM18
obręcz tył:.........................Vuelta Airline 1
piasta p.:...........................Novatec NT-D041
piasta t.:...........................Alivio
hamulec p.:.......................Hayes Mag 203mm
hamulec t.:........................XTR z mega luzami + booster
klamka hamulcowa tył:.......LX (takie jak kiedyś STX RC i DX)
manetka p.:.......................SRAM Gripshift Plasma (MRX padł i taka trafiła mi się za 30zł nówka )
manetka t.:........................SRAM Gripshift X.0 (wyrwana za 40zł)
kierownica:........................ZOOM
sztyca:..............................Easton EA50
mostek:.............................Ritchey Comp
rogi:.................................jakieś takie skracane
chwyty:.............................piankowe "handlz manoplas"
korba:...............................SLX (zbierałem całe wakacje, droższa była nawet od ramy)
pedały:.............................SPD SHIMANO PD-M520
przerzutka p.:....................Nexave
przerzutka t.:....................SRAM X.5
kaseta:.............................SRAM PG-970
łańcuch:...........................Shimano HG-53
siodło:..............................Selle Italia Trans-Am X2 Men (jakoś tak)
zacisk sztycy:....................pancerny Tranz-X na dwa imbusy
Waga roweru:
MS Excell: 13006g
Waga łazienkowa: ~13kg
Kiedys był Leader Fox'em za 800zł, sukcesywnie wszystko zmieniałem. W obecnej chwili ze starego nie zostało kompletnie nic.
W przyszłości planuję jakiś sensowny amortyzator powietrzny. Prawdopodobnie będzie to nie wiadomo co, bo mój faworyt zmienia się częściej niż pogoda.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.