marcingrychtol Napisano 25 Lipca 2012 Napisano 25 Lipca 2012 Przyszedł czas abym i ja zamieścił to zwoje wozidło. Specyfikacja: rama:................................Kross Morph widelec:.............................RST Gila (smarkiem zwany) TL zalany olejem, tłumienie cierne (realizowane przez wżery na jednej goleni) opony:...............................Continental Vapor Pro obręcz przód:.....................Alexrims DM18 obręcz tył:.........................Vuelta Airline 1 piasta p.:...........................Novatec NT-D041 piasta t.:...........................Alivio hamulec p.:.......................Hayes Mag 203mm hamulec t.:........................XTR z mega luzami + booster klamka hamulcowa tył:.......LX (takie jak kiedyś STX RC i DX) manetka p.:.......................SRAM Gripshift Plasma (MRX padł i taka trafiła mi się za 30zł nówka ) manetka t.:........................SRAM Gripshift X.0 (wyrwana za 40zł) kierownica:........................ZOOM sztyca:..............................Easton EA50 mostek:.............................Ritchey Comp rogi:.................................jakieś takie skracane chwyty:.............................piankowe "handlz manoplas" korba:...............................SLX (zbierałem całe wakacje, droższa była nawet od ramy) pedały:.............................SPD SHIMANO PD-M520 przerzutka p.:....................Nexave przerzutka t.:....................SRAM X.5 kaseta:.............................SRAM PG-970 łańcuch:...........................Shimano HG-53 siodło:..............................Selle Italia Trans-Am X2 Men (jakoś tak) zacisk sztycy:....................pancerny Tranz-X na dwa imbusy Waga roweru: MS Excell: 13006g Waga łazienkowa: ~13kg Kiedys był Leader Fox'em za 800zł, sukcesywnie wszystko zmieniałem. W obecnej chwili ze starego nie zostało kompletnie nic. W przyszłości planuję jakiś sensowny amortyzator powietrzny. Prawdopodobnie będzie to nie wiadomo co, bo mój faworyt zmienia się częściej niż pogoda.
Pytanie
marcingrychtol
Przyszedł czas abym i ja zamieścił to zwoje wozidło.
Specyfikacja:
rama:................................Kross Morph
widelec:.............................RST Gila (smarkiem zwany) TL zalany olejem, tłumienie cierne (realizowane przez wżery na jednej goleni)
opony:...............................Continental Vapor Pro
obręcz przód:.....................Alexrims DM18
obręcz tył:.........................Vuelta Airline 1
piasta p.:...........................Novatec NT-D041
piasta t.:...........................Alivio
hamulec p.:.......................Hayes Mag 203mm
hamulec t.:........................XTR z mega luzami + booster
klamka hamulcowa tył:.......LX (takie jak kiedyś STX RC i DX)
manetka p.:.......................SRAM Gripshift Plasma (MRX padł i taka trafiła mi się za 30zł nówka
)
manetka t.:........................SRAM Gripshift X.0 (wyrwana za 40zł)
kierownica:........................ZOOM
sztyca:..............................Easton EA50
mostek:.............................Ritchey Comp
rogi:.................................jakieś takie skracane
chwyty:.............................piankowe "handlz manoplas"
korba:...............................SLX (zbierałem całe wakacje, droższa była nawet od ramy)
pedały:.............................SPD SHIMANO PD-M520
przerzutka p.:....................Nexave
przerzutka t.:....................SRAM X.5
kaseta:.............................SRAM PG-970
łańcuch:...........................Shimano HG-53
siodło:..............................Selle Italia Trans-Am X2 Men (jakoś tak)
zacisk sztycy:....................pancerny Tranz-X na dwa imbusy
Waga roweru:
MS Excell: 13006g
Waga łazienkowa: ~13kg
Kiedys był Leader Fox'em za 800zł, sukcesywnie wszystko zmieniałem. W obecnej chwili ze starego nie zostało kompletnie nic.
W przyszłości planuję jakiś sensowny amortyzator powietrzny. Prawdopodobnie będzie to nie wiadomo co, bo mój faworyt zmienia się częściej niż pogoda.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.