Skocz do zawartości

[Okulary] Accent i Arctica w Kielcach

Franio

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Orientujecie się czy gdzieś w Kielcach znajdę okularki tych firm? Upatrzyłem sobie modele takie jak poniżej.

Arctica: Okulary Arctica S-50 WYMIENNE SZKŁA + GRATISY (2512826200) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Accent: Okulary Accent STINGRAY białe!!!Wysyłka gratis!!! (2456038962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Te drugie miałem okazję "pomacać" i przymierzyć na maratonie w Zagnańsku, ale tych z Arctici na żywo jeszcze nie widziałem, a pasowałoby je porównać :)

• Mod Team
Napisano

Popularne modele powinieneś znaleźć w każdym sklepie. U Piątka i we Wsóle będą na 100%.

• Mod Team
Napisano

W GoSporcie dawno już nie byłem, ale z tego co pamiętam, to nie mieli tam żadnych butów Shimano. Były tylko (chyba) Louis Garneau.

• Mod Team
Napisano

Ja ostatnio w GoSporcie chyba zimą jakoś byłem, więc... :whistling:

Dobra, nie robimy już offtopu, bo mi nikt na temat okularów nie odpisze :P

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Gdzie można w Kielcach przymierzyć kaski MET i Giro?

Byłem dzisiaj we wsole tam same spece a w Go Sporcie jeden Giro jedna Alpina a poza tym nic ciekawego

Napisano

a w piątku na leonarda (przy 4 porach roku albo tam na paderewskiego czy u góry na sienkiewicza byłeś? z buta oblecisz te 3 sklepy.. może coś mają..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...