KMtown Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Mam problem ponieważ gdy jechałem musiałem ostro zahamować co spowodowało że biały element łączący dolne golenie uszkodził blokadę rld. A jeśli amortyzator jest na gwarancji to dostane tą złamaną część ?Czy powiedzą ze to z mojej winy ?Choć moim zdaniem amortyzator powinien wykorzysta cały swój skok i nie uszkodzić tej blokady. Za jakość zdjęć przepraszam ale jeśli będzie potrzeba to zrobię nowe w lepszej rozdzielczości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comrat Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 http://preview.srsuntour-cycling.com/index.php?screen=mi.downloadarea&downloadtyp=explosions2012&sid=1 poszukaj swojego amora wg opisów, spisz części, które potrzebujesz i podzwoń po serwisach niech ci sprowadzą potrzebne części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel13 Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 myślę jeżeli amor jest na gwarancji zadzwoń a jeżeli nie poszukaj części albo zapytaj na forum może ktoś ma uszkodzony amor i si odsprzeda za grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Ok dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 26 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Z zewnątrz ja nie widze nic uszkodzonego, no przynajmniej na tych fotach. Wsadzić szynę z zębami w trybik, założyć obudowę i powinno działać. Chyba ze sam tłumik sie zepsuł to co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Z zewnątrz ja nie widze nic uszkodzonego, no przynajmniej na tych fotach. Wsadzić szynę z zębami w trybik, założyć obudowę i powinno działać. Chyba ze sam tłumik sie zepsuł to co innego. Nie z tłumikiem wszystko dobrze tylko pękła ta 1 część Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 i chcesz nam wmówić że to booster dotknął mocowania blokady? no chyba nie, bo u mnie w epiconie te elementy nawet jakby wcisnac amora dalej niz na to pozwalaja lagi, to by sie minely... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 27 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 tylko ten element biały właśnie go złamał jak jak jest tak z 5mm do dobicia to on właśnie o niego zahacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.