mariusznike Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 witam, chetnie potrenowalbym z kims kto jezdzi na szosie i jest z okolic Bytomia, Zabrza, Tarnowskich Gór, Chorzowa... rodzaj treningu, miejsce spotkania itp sa do uzgodnienia. kontakt ze mna znajdziecie na mojej stronie w dziale KONTAKT: http://mariusznike.info z kolarskim pozdrowieniem, Mariusz
Qwit Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 witam mysle ze nie raz mozemy wybrac sie razem czesc wyjazdow robie typowo szosowych ... jakies blizsze informacje co do odległosci i tempa ?? jakie preferujesz były bardzo wskazane zapraszam na www.wildner.pl tam znajdziesz informacje pozdrawiam
mariusznike Napisano 3 Kwietnia 2006 Autor Napisano 3 Kwietnia 2006 odleglosci to w zaleznosci od pogody i samopoczucia, a tempo ~25-30. na rowerze szosowy mozna utrzymac takie tempo bez wiekszych problemow napisz najlepiej na GG: 1195534 to sie ugadamy
Ecia Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 mariusznike: zapraszam do zapoznania się z ZASADAMI - temat był niepraidłowo nazwany (brak "[]"). Pozdrówko porządkowe
Gość Gość Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 witam serdecznie W sobote ruszam na trase (o ile nie bedzie bardzo dokuczliwych opadów ) Bytom --> Kubalonka --> Bytom dystans: ~200 km cała trasa po asfalcie szczegoły trasy oraz mapa pojawi sie dzis wieczorem na mojej stronie wildner.pl zapraszam wszytskich zainteresowanych pozdrawiam
Qwit Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 przepraszam post wyzej to ja ..tylko zapomniałem sie zalogowac ... :|
GeeRbiL Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 witam Jestem z Bytomia i chetnie pojezdze z kimś wspólnie. W najbliższym czasie po wypłacie stane sie włascicielem Authora Reflexa(lub inny podobny). Popołudniami gdy czas pozwoli (praca i studia) lub wolny dzień jestem do dyspozycji.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.