Mod Team anarchy Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ostry - za kask masz plusa, za gleby dałbym dwa ale już system nie pozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Dobre Swypnięte Topatalkiem GT-I9100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 ..z ciekawostek - znalezione wczoraj w "kamiennym uścisku" (trofeum dumnie zawiśnie w warsztacie)..a przy okazji - Tobike - moje chłopaki (6,8,10lat) zachwycone "szybkim wielkim zdradliwym" aka "fasttrak" lub po prostu zjazdem wzdłuż WąwozuXXL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 ...zaczynam kojarzyć dlaczego miejscówka ochrzczona "Kamienny Uścisk" - jeśli czaszki stamtąd zwozisz Ja jestem w miarę wykurowany i jutro/środa/czwartek z chęcią bym się zerwał na małą popołudniową/podwieczorną pętelkę! Ktoś coś knuje lub planuje? POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 No i elegancko Swypnięte Topatalkiem GT-I9100 anarhy już coś knuje ma zdaje się plany na bukowe Swypnięte Topatalkiem GT-I9100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 ...o Bukowym nawet proszę nie wspominać..To co NIE ZDARZYŁO SIĘ w sobotę .... przemilczę...Wtorek lub czwartek jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 To gdzie wkrzańska? Swypnięte Topatalkiem GT-I9100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcichy Napisano 1 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Hehe - fajne znalezisko. Ja śmigam po Szklarskiej :-) Wczoraj 25km na 1058m n.p.m. (podjazd pion i zjazd kamienie itp - do dzisiaj dwóch palców nie mogę zginać od trzymania kiery- pierwszy raz zmęczyłem się bardziej zjeżdżając niż podjeżdżając). Dzisiaj na spokojnie z dziewczyną 40km po leśnych zakamarkach - CZAD. P.S. Anarchy - pozdrowienia od Artura z RunExpert - bo jeździmy razem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 1 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 P.S. Anarchy - pozdrowienia od Artura z RunExpert - bo jeździmy razem :-) ale świat jest mały pozdrów Kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Gdzie macie punkt zborny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Lipca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 ..a różnie..W przeciwieństwie do "tłumów" spotykamy się jak partyzanty czyli w lesie: stare wejście do Arkonki lub Zwalone Dęby (zwane oficjalnie Dębami Bogusława z archiwum X)ps: widziałem nowego świeżego, pachnącego lakierem fula-gotowy do jazdy rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 ..a różnie.. W przeciwieństwie do "tłumów" spotykamy się jak partyzanty czyli w lesie: stare wejście do Arkonki lub Zwalone Dęby (zwane oficjalnie Dębami Bogusława z archiwum X) ps: widziałem nowego świeżego, pachnącego lakierem fula-gotowy do jazdy rozumiem Ano pachnie świeżością, tylko się muszę nauczyć jeździć na nim bo zwrotna bestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 2 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Czyżby kolejny wypad się szykował.? Jak coś to ja się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Czyżby kolejny wypad się szykował.? Jak coś to ja się piszę I jak ? coś w weekendzik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcichy Napisano 15 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Witam Szanowni!!! Już wróciłem i już śmigałem wczoraj po Wkrzańskiej drobne 40km :-) Czy ktoś w tygodniu chętny na wspólne wypady? Interesowałoby mnie coś dłuższego nie ukrywam :-) Pzdr, Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 15 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Coś jest zastuj w temacie.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Coś jest zastuj w temacie.? Zastój bo ludki pedałują Może jakas ustawka dzisiaj późnym popołudniem lub jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcichy Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 kurde... Jutro akurat Miedwie objeżdżam... A dziś odpuszczam, bo wczoraj po Bukowej 40km zrobilem plus dojazdy... A co o sobocie myslicie? Na cos naprawdę dlugiegooooo... Jakies 5-6h? Co Wy na to?@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobike Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 A gdzie chcesz jeździć? Można nad zalew po niemieckiej stronie pojechać Swypnięte Topatalkiem GT-I9100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcichy Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 spoko. Nie ma problemu. Nie mam pojecia jak tam sie jedzie, nigdy nie zwiedzalem niemieckich terenów, zatem można śmignąć. Ale w sobotę, tak? I o której tak mniej wiecej bysmy startowali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 spoko. Nie ma problemu. Nie mam pojecia jak tam sie jedzie, nigdy nie zwiedzalem niemieckich terenów, zatem można śmignąć. Ale w sobotę, tak? I o której tak mniej wiecej bysmy startowali? a ja na taki długi wypad się nie piszę. Myślałem coś o 2h po lesie poza tym w niedzielę gryf xc kurde... Jutro akurat Miedwie objeżdżam... A dziś odpuszczam, bo wczoraj po Bukowej 40km zrobilem plus dojazdy... A co o sobocie myslicie? Na cos naprawdę dlugiegooooo... Jakies 5-6h? Co Wy na to?@ o której i skąd startujesz na to Miedwie? z chęcia bym się wybrał ale od wczesnego ranka by na 14-14.30 być w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcichy Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 No wiem, wiem, że Gryf jest w niedzielę, ale niestety ja nie startuję - przygotowuję się bardziej na Miedwie... Odnośnie jutrzejszej objazdówki Miedwia, to startuję ok 18.00 dopiero, więc w Twoim przedziale czasowym do 14.30 się nie zmieszczę. A też jedziesz w Maratonie Miedwiańskim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 No wiem, wiem, że Gryf jest w niedzielę, ale niestety ja nie startuję - przygotowuję się bardziej na Miedwie... Odnośnie jutrzejszej objazdówki Miedwia, to startuję ok 18.00 dopiero, więc w Twoim przedziale czasowym do 14.30 się nie zmieszczę. A też jedziesz w Maratonie Miedwiańskim? A kiedy jest ten maraton? O 18tej powiadasz? Może udało by mi się pojechać z Tobą Napisz skąd będziesz ruszał i o której planujesz wrócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolcichy Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 No ja ruszam ze Stargardu Szcz. - tam mnie jutro wywieje... Będę tam ok 17.00, coś zwęglę i pojadę - jak coś to się do Ciebie dostosuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 No ja ruszam ze Stargardu Szcz. - tam mnie jutro wywieje... Będę tam ok 17.00, coś zwęglę i pojadę - jak coś to się do Ciebie dostosuje... A ze Stargardu , to ja odpadam Potrzebowałbym czasu na dojazd i powrót a nie jestem samobójcą by jeździć po zmroku po polskich drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.