Bloody_Devil Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Pomozcie mi dobrac kasete i moze jeszcze lancoch do Srednio wyczynowej jazdy do podzespolow tj. MECHANIZM KORBOWY ALIVIO FCMC20 http://www.allegro.pl/item94565148_mechani...livio_nowy.html i Przezutki Altus http://www.allegro.pl/item94588995__nowa_p..._za_darmo_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 2 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 1. Przeczytaj Zasady pisania nowych tematów http://forumrowerowe.jgc.pl/Zasady-Pisania...atow-t9018.html 2. Staraj się pisac po polsku i bez błędów. 3. Ilo rzędowy ma być napęd? 4. Ile chcesz na to wydać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloody_Devil Napisano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Naped ma byc 8 rzedowy bo mam korbe na 8 i przezutke na 8 i gdzies tak ok 100 zł ma kosztowac Kasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Zasady pisania nowych tematów miałeś już podawane więc należało się zapoznać... ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloody_Devil Napisano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 No przeczytalem zasady twozenia nowych tematow i teraz bede wiedzial jak pisac i zakladac txh ale prosze o odpowedz jaka kasete moglbym zastosowac do moich podzespolow wyzej wymienionych najlepiej jak ktos poszukal by dla mnie odpowiedniej kasety lub dal mi wskazowki jakiej szukac Z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Ale z was hamy :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Ale z was hamy :angry: Oj, chyba coś ci się w głowce poprzewracało. Jak ci ktoś od razu nie odpowie to od razu od szynek (ham z angielska to szynka przecież) go wyzywasz ?. Łopanuj się człowieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 No bo nikt niechce mi odpowiedziec i pomoc niewiem dlaczego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawek Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 No bo nikt niechce mi odpowiedziec i pomoc niewiem dlaczego ?? Cierpliwości człowieku myslisz że tu ktoś siedzi i czeka żeby ci odpowiedzieć w ciągu kilku minut. Kasety 1 2 3 Łańcuch do kaset Sram Pc-38 ze spinką do kasety shimano jakiś shimanowski nie pamiętam oznaczeń albo zobacz to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Dzieki zaraz zobacze kochany jestes 1 osoba ktora mi odpowiedziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloody_Devil Napisano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 to fajne ale dokladniej ktore mam wybrac :PZeby dobrze ze soba wspolpracowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 2 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 To nie my "hamy" tylko Ty burak. Nie umiesz poprawnie założyć tematu, a od innych wymagasz nie wiadomo czego. Zadzwoń na 997 może tam uzyskasz natychmiastową odpowiedź. Tak na dobrą sprawę gdybyś poczytał trochę forum to nie miałbyś żadnego problemu z wyborem. Lenistwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 A wam ciezko odpowiedziec mi ,doradzic jaka moglbym kasete dobrac do mojego napedu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 A wam ciezko odpowiedziec mi ,doradzic jaka moglbym kasete dobrac do mojego napedu ??? Uwierz mi, że gdybyś nie był taki nachalny jak jesteś i załozył atek zgodnie z zasadami, to by ci bez problemu ktoś odpowiedział. Prędzej czy później i nikt by ci słowa złego nie powiedział. Poza tym to jak bys się postarał to bys spokojnie znalazł niejeden temat o kasetach i nawet byś nie musiał nowego wątku zakładać. A ze zachowujesz się jak się zachowujesz to mi się nie chce :022: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawek Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Popieram Huhu w całej rozciągłości ale ja dziś jakoś mam wyjątkowo dobry humor i dużo wolnego czasu żeby przeglądać allegro. To jest bardzo dobry zestaw: to+to Chyba że za drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 2 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Zgadzam się z wami panowie w 100%. A Ty Bloody_Devil zostałeś potraktowany tak jak nas potraktowałeś, a nawet łagodniej bo odpowiedź i tak w końcu dostałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Odi robisz niepotrzebne zamieszanie i OT. Już 3 twój post w tym temacie nie wnoszący nic. 0 odpowiedzi na pytanie autora. IMHO najlepiej z punktu widzenia ekonomicznego jest kupić zestaw Alivio http://www.allegro.pl/item94982922_zestaw_...ano_alivio.html Z punktu widzenia wytrzymałości Sram PG-850 + PC-48 będą najlepsze. Wiec wybieraj wytrzymałość czy cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloody_Devil Napisano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Ok dzieki za odpowiedz i bardzo przepraszam za moje zachowanie to sie wiecej niepowtorzy Ale lepiej mam wybrac niewazna cena tego kompletu zestaw Alivio http://www.allegro.pl/item94982922_zestaw_...ano_alivio.html czy Sram PG-850 + PC-48 Co jest bardziej wytrzymale ?? Czekam na odpowiedz Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 2 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Myślę że bez większej różnicy, a żywotność obu zestawów będzie podobna. Ilekroć była dyskusja na ten temat to w obu przypadkach byli zadowoleni i niezadowoleni w podobnych proporcjach. Na pewno łańcuchy Srama słyną z wytrzymałości i dlatego chyba skusiłbym się na Srama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bloody_Devil Napisano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dzieki za porade tez chcialem srama ale musialem najpierw sie was zapytac czy to bedzie dobry zakup dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.