Skocz do zawartości

[Kaseta]

Bloody_Devil

Rekomendowane odpowiedzi

No przeczytalem zasady twozenia nowych tematow i teraz bede wiedzial jak pisac i zakladac txh

ale prosze o odpowedz jaka kasete moglbym zastosowac do moich podzespolow wyzej wymienionych

najlepiej jak ktos poszukal by dla mnie odpowiedniej kasety lub dal mi wskazowki jakiej szukac

Z góry dziekuje

No bo nikt niechce mi odpowiedziec i pomoc niewiem dlaczego ??

Cierpliwości człowieku myslisz że tu ktoś siedzi i czeka żeby ci odpowiedzieć w ciągu kilku minut.

Kasety

1

2

3

Łańcuch

do kaset Sram Pc-38 ze spinką

do kasety shimano jakiś shimanowski nie pamiętam oznaczeń

albo zobacz to

1

• Mod Team

To nie my "hamy" tylko Ty burak. Nie umiesz poprawnie założyć tematu, a od innych wymagasz nie wiadomo czego. Zadzwoń na 997 może tam uzyskasz natychmiastową odpowiedź. Tak na dobrą sprawę gdybyś poczytał trochę forum to nie miałbyś żadnego problemu z wyborem. Lenistwo?

A wam ciezko odpowiedziec mi ,doradzic jaka moglbym kasete dobrac do mojego napedu ???

Uwierz mi, że gdybyś nie był taki nachalny jak jesteś i załozył atek zgodnie z zasadami, to by ci bez problemu ktoś odpowiedział. Prędzej czy później i nikt by ci słowa złego nie powiedział.

Poza tym to jak bys się postarał to bys spokojnie znalazł niejeden temat o kasetach i nawet byś nie musiał nowego wątku zakładać.

A ze zachowujesz się jak się zachowujesz to mi się nie chce :022: .

Odi robisz niepotrzebne zamieszanie i OT. Już 3 twój post w tym temacie nie wnoszący nic. 0 odpowiedzi na pytanie autora.

IMHO najlepiej z punktu widzenia ekonomicznego jest kupić zestaw Alivio http://www.allegro.pl/item94982922_zestaw_...ano_alivio.html

Z punktu widzenia wytrzymałości Sram PG-850 + PC-48 będą najlepsze. Wiec wybieraj wytrzymałość czy cena.

• Mod Team

Myślę że bez większej różnicy, a żywotność obu zestawów będzie podobna. Ilekroć była dyskusja na ten temat to w obu przypadkach byli zadowoleni i niezadowoleni w podobnych proporcjach. Na pewno łańcuchy Srama słyną z wytrzymałości i dlatego chyba skusiłbym się na Srama.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...