Zyziu Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 (edytowane) Witam! Zapraszam wszystkich do Merida Owners Club! Od wczoraj można się zapisywać i dołączać do dyskusji. Jakiekolwiek informacje na temat funkcjonowania grupy, można pisać do mnie na PW. pozdrower! Edytowane 25 Lipca 2012 przez Zyziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Zostałem tu nowym adminem. Nie wiem czy tak zostanie i jak długo, w każdym razie, do odwołania, wszelkie sugestie czy pytania, proszę kierować do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 10 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Spokojnie dasz sobie radę Bez obawy. pozdrower;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueriderfromheaven Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Witam, może by tak rozpowszechnić Merida Owners Club ? czy ktoś już sobie odpóścił? wchodząc tutaj odniosłem wrażenie- pustki, warto to z pewnością zmienić przyczynie się również do tego oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Obserwuję Myślę, ze jeszcze nie czas. Marzec, kwiecień, wtedy można wypromować gdzieś grupę, teraz efekt będzie mierny. Poza tym wciąż jest problem z moderacją grup. Wolałbym, żeby to działało na czas największej aktywności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueriderfromheaven Napisano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Rozumiem stanowisko szefa wszystkich szefow (boł siet....) ... czekam na reaktywacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Splr Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 I co mamy? Merida Padaka Club Mazafaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 A czego oczekujesz?Nie mam czasu pisać sam do siebie.Klub umarł śmiercią naturalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 13 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Wiekszość tak myśli i tak się dzieje niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastyk Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ja chcę dobrze ale niestety obowiązki nie pozwalają mi się zająć jeszcze forum. Jeśli jest ktoś, kto się tego podejmie, nadam mu admina i będę obserwował jego poczynania, jeśli się sprawdzi, zrzeknę się swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToKKo Napisano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Puk PUk Jestem tu nowy.. i od razu znalazłem MCO Pyrkam sobie UMF 4x Team i jestem z pomorza... może ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi