Skocz do zawartości

[Sklep internetowy] Hermes bike

mojeulubionekonto

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem pewne wątki na forum dotyczące tego sklepu ale z lat 2005 i 2009 więc uznałem że dołoże swoją negatywna opinie

w piatek zamówiłem przerzutke opisaną jako dostępną, natychmiast automat odesłał mi fakture

pomyslałem " oo, dobry znak", przelałem szybciutko kase wewnatrz tego samego banku i poprawiłem mejlem z informacją

i rozsiadłem się w fotelu :)

4 ty dzień roboczy wysłane dwa mejle, oczywiście zero odpowiedzi

5 ty dzień roboczy wysłany mejl plus z 5 prób dodzwonienia się (2 razy nikt nie odbiera, potem 2 razy zajęte i znowu nikt nie odbiera :)

po serii telefonów od razu bezczelnie wyslali mi mejla że przesyłka jest zrealizowana i dalej nie odbierali :D

dostałem paczke zapłaconą jako priorytet, 8 dnia roboczego (stempel mówi że wyslali ją 6go) - a tak dokładniej to kupiłem w Pt, dostałem w nastepny Pn

do tego zapakowana nie porywająco, kosztowała 6.20 a skasowali mnie 10

no i dostałem w końcu mejla zwrotnego że sorry Winetou ale tak juz działa poczta i nie mają na to wpływu :D nosz k***a mać, co ma tu poczta do rzeczy ...

w każdym razie nie polecam, kontakt z nimi zerowy a cen też nie mają takich rzucających na kolana żeby się opłacało siedzieć i wnerwiać

p.s. sklep mają zamelinowany w Czeladzi, ja mieszkam w Tychach (~ 25km) więc priorytet idzie dobe ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...