Jelitek Napisano 1 Kwietnia 2006 Napisano 1 Kwietnia 2006 Myślę nad zakupem porządnego zestawu narzędzi rowerowych. Takich które mnie uratują z opresji w czasie jakiejś wyprawy. Zastanawiam się czy kupić sobie klucz wielofunkcyjny czy też skompletować oddzielnie: klucze imbusowe, wyciskacz łańcucha, klucze płaskie itp. Nie wiem co taniej wyjdzie i też co jest wygodniejsze. Na pierwszy rzut oka w kluczach wielofunkcyjnych wszystko jest tak napakowane że trudno się tym posługiwać... dlatego zastanawiam się czy nie będzie lepiej jak oddzielnie kupię poszczególne narzędzia. Czy to jest dobry pomysł na wyprawy rowerowe ?
deathmount Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 wielofunkcyjny. duzo mniejszy i lzejszy, nie musisz targac duzej ilosci kluczy ktore sie beda wszedzie walac po katach. wbrew pozorom poslugiwanie sie takim kluczem nie jest wcale niewygodne, jezeli jest pozadnie zrobiony.
Mod Team Odi Napisano 2 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 2 Kwietnia 2006 Zgadzam się z przedmówcą jednak mimo to warto mieć w domu drugi zestaw osobnych narzędzi (tzn. podstawowych kluczy).
Jelitek Napisano 2 Kwietnia 2006 Autor Napisano 2 Kwietnia 2006 Dzięki :-) Zastanawiam się nad SKS TOOLBOX TRAVEL 18 ale nie wiem czy warto wydać na taki klucz aż 169 zł.
Szu Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 kup crank bros multi-17 http://www.7anna.com.pl/crank_bros.php?k=inne
Jelitek Napisano 2 Kwietnia 2006 Autor Napisano 2 Kwietnia 2006 no no no! Wygląda rewelacyjnie! Dzięki za linka! nawet nie wiedziałem żę coś takiego jest !
Robert Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 Mój brat ma właśnie ten zestawik i jest naprawdę świetny i lekki, jedynie trochę siły trzeba włożyć w rozkuwanie łańcucha ale tem zetawem możesz rower rozłożyć na części poza suportem i miskami sterów Można ten zestaw spokojnie polecić
Bizon Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 Taki zestaw doba rzecz ,nie trzeb sie tłucz z kulczami mały poręczny.Ale jest tego tyle na rynku a niektóre sa złej jakości ,więc lepiej uważać co sie kupuje
Marix Napisano 2 Kwietnia 2006 Napisano 2 Kwietnia 2006 to mozecie pokazac cos dobrego tego typu np na allegro?
Bizon Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 Kupiłem kiedyś z authora takie zestaw klucze sie szybko zjechały i cała obudowa tego sie rozwaliała teraz mam taki klellys`a i jestem zadowolony Rok mam narzedzi sie na razie nie stepiły nic sie nie rozpadło http://www.kellys-bicycles.com/index.php?m...3_159&pID=10267
Marix Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 tanie:) ale w sumie to nie wykorzystam wiekszosci w zasadzie to na trasie moga sie przydac tylko imbusy do v brakeów (ale nigdy mi sie nie przydalty) chyba ze zakaldamy ze wszystko sie nam może poodkręcać korba itd;) ale to tez mi sie nigdy nie zdarzyło.
Bizon Napisano 3 Kwietnia 2006 Napisano 3 Kwietnia 2006 Bardzo tanie .A pare razy przydały mi się te imbusy,kiedyś twierdziłem ,że dętka niepotrzebna ,do czasu...... I tak samo z kluczmi do czasu.Klucze musze mieć i basta
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.