Gość Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Niedawno złożyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solo83 Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Czekam na opis tego roweru bo jest przepiękny. Cudo Ci wyszło!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Oddaj! Ja chcę! To mój rower!!! Weź napisz choćby rozpiskę części, a najlepiej coś więcej o tym rowerze Bardzo fajny kolorystycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Kierownica EASTON EC90 Flat 31,8/590mm Rama Karbonowa sprowadziłem z Chin UD MAT około 1150+-40g Mostek Bontrager RL 110 Sztyca Thomson sztyca Elite setback 31,6/367mm Siodło Selle Italia SLR TT czarno-czerwone 2012 Pedały Crank Brothers Egg Beater 3 Red Manetki Sram X.0 + linki RED Przerzutka przednia XO Przerzutka tylna SRAM X.0 RED Hamulce Avid Elixir CR Tarcze: przód 160 / tył 160 Kaseta/wolnobieg Shimano XT Łańcuch Shimano CN-HG73 Korba Aerozine-Titanium Model X12 Suport Aerozine-Titanium Łożyska Ceramiczne Kola Crank Brothers Cobalt 3 Opony Opony Schwalbe Furious Fred TL-ready 29 cali Waga: 360g Gripy Aerozine mniej wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z0neee Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 wow! ale za######isty, gratuluję wyszedł przepięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terrqge Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Jaka jest jego waga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 gratulacje ,piękny sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 super ramka! Jak z jakością wykonania? Można zapytać o źródło i ewentualnie cenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Super rower, można wiedzieć ile waży i jak sprawują się kółka (moje wymarzone zresztą) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihauok Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Gdybys byl dziewczyna, bylbys moja najwieksza miloscia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Mihauok to ładne teksty sypiesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 No no zacna maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z0neee Napisano 26 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 no to mam nową tapetę na kompie dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokey3 Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ale piękny rower :!! Gratulacje miszczu Ile wyniosła Cię jak na razie cena tego wysztkiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 8/9 kg na oko nie więcej, kola wydaja fajny dźwięk W opisie "Mostek Bontrager RL 110" Wkleiłem z czyjegoś opisu i nie zauważyłem Mój to Koba kapsel tez koba Stery od chińczyków Neco przyslali z ramą i widelcem wiec nie kupowałem Wymieniłem przerzutkę przednią Wcześniej nie pomyślałem kupiłem szybko zła i na najmniejszej zębatce mi na dziurach łańcuch ocierał Teraz jest idealnie Co do ceny to rama u chińczyków 1800 zł + widelec 400 zł + 48% cło od widelca 140 zł Chciałem czarna matowa bez naklejek jak komuś na tym nie zależy w Polsce taniej kupi karbonowa + naklejkami, i tez będzie z chin jak wszystko koła jeszcze d/gorzej reszty nie licze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Rama w Polsce taniej? Chyba na odwrót. Cena - cła nie liczę, Chińczyk bez proszenia wpisał "gift", zwykłe pudło. Kupowałem kierownicę w HK, też bez cła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Też im kazałem napisać gift to mi napisali w jenach zaniżoną wartość na polskie około 300 zł celnicy chcieli potwierdzenie przelewu Duzo nie zaplacilem tego cła wiec nie narzekam z chińczykami rożnie bywa nieraz nie załapią na allegro duzo tego jest NOWA rama, Karbonowy PERITUS SILVA M (2519289125) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. RAMA MTB GOODMAN ACEONE CARBON 18" (2514224434) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Rama JACF Antkowiak Full Carbon Frame MTB!!! (2498667692) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. przedział cenowy od 1800 do 2500 duzo karbonowych chińskich ram widzę Mysle tez nad takim foxem http://www.foxracing...t=forks&p=32501 w stanach przecena na 600 $ Wiec myślę ze warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klopot8888 Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Mam pytanie?? Jaka waga samej ramy Będe bardzo wdzięczny za odpowiedź albowiem też skłądam 29 sztywniaka i wszelkie info zapewne sie przyda. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Rama Karbonowa sprowadziłem z Chin UD MAT około 1150+-40g Proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Zmiany 1 Fox 2012 32 Talas 29 120 FIT TerraTaper (Amortyzator z inteligentną blokadą więc nie trzeba pamiętać o blokowaniu i odblokowaniu) 2 Czarne Pancerze 3 Stery PRO carbon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasskulainen Napisano 7 Września 2012 Udostępnij Napisano 7 Września 2012 z czarnymi pancerzami o wiele lepiej ! szczerze mowiac te czerwone accenty w ogole mi sie nie podobaja : / widzialbym tutaj karbonowa korbe pokroju clavicula, cala reszta czarna i kontrastujaca powloka kashima z foxa ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koser Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 ile wazy rower ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek902 Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Witaj. Ile Cię kosztował amorek ? Rower wygląda genialnie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Września 2012 Udostępnij Napisano 23 Września 2012 650 $ Dodam ze Amortyzator posiada system Terralogic Bardzo dobrze to działa nie trzeba pamietac o blokowaniu odblokowaniu Polecam ! kupilem tez korbe karbonowa fsa przerzutke przednią sram xx nowe gripy crank brothers oraz łancuch KMC czarno czerwony - 250 g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 23 Września 2012 Udostępnij Napisano 23 Września 2012 sprzęt nabiera na wartości i maleje na wadze ,mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 23 Września 2012 Udostępnij Napisano 23 Września 2012 650 $ Dodam ze Amortyzator posiada system Terralogic Bardzo dobrze to działa nie trzeba pamietac o blokowaniu odblokowaniu Polecam ! kupilem tez korbe karbonowa fsa przerzutke przednią sram xx nowe gripy crank brothers oraz łancuch KMC czarno czerwony - 250 g Ciekawe ile i w jakim stanie ci przetrwa. Wg mnie nie warto kupować tego kmc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
Niedawno złożyłem
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.