ProCombat Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Co byście chcieli zmienić w grupie ??? Będę musiał wybrać kilku użytkowników do pomocy w prowadzeniu grupy ( zainteresowanych proszę o kontakt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 (edytowane) Co tu tak cicho? Nikt nie jeździ, nikt nie zagląda, nikt nie wypowiada się co jest z wami? Edytowane 5 Września 2012 przez biker90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 popieram kolegę,jest nas 19-stu i nikt nic nie pisze... .ludzie,obudźcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 5 Września 2012 Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Rozumiem, że z wycieczkami może być problem bo każdy z innego miasta jest, ale żeby się wymienić swoim spostrzeżeniami to już raczej to nie przeszkadza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 i cisza...ja nie wiem,ludzie najpierw pchają sie do grupy a potem milcza...<załamka> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProCombat Napisano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Cisza , cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 6 Października 2012 Udostępnij Napisano 6 Października 2012 irytuje mnie to już ;/ dobra bede kolejny,może sie uda xd wszyscy mamy Krossy.zapewne też wielu z Was ma heble br/bl-m445 shimano. moje zachowuja sie dziwnie,gdy rower stoi bez ruchu,nacisne klamke tak aby klocki lekko zacisnely sie na tarczy slychac skrzypienie,ale tylko przy bardzo wolnym poruszaniu rowerem,i dotyczy to obu hamulców.zna ktos jakis powod tego zjawiska?tarcze sa odtluszczone,sruby podokrecane.nie przeszkadza mi to,ale zastanawia pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 No bo wiecie. Krossy są bezawaryjne, jada równo, nic się nie psuje , nic nie hałasuje to o czym gadać . Ale żeby post nie był zupełnie bezowocny to jak wam się podoba malowanie Krossów XC na 2013? http://www.kross.pl/pl/rowery/gorskie Krój ramy nadal bez zmian, kolorystycznie jak dla mnie szału ani rewolucji nie ma. Ze średnich modeli to najbardziej A5 mi przypadła do gustu chociaż A10 też bym nie pogardził. http://www.kross.pl/pl/2013/level-a5 http://www.kross.pl/pl/2013/level-a10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 (edytowane) Do mnie najbardziej przemawia malowanie czarno-czerwony,może dlatego że sam takiego mam,ale zgadzam się,szału nie ma ;)Z tego rocznych kolorystycznie to A11/A8 xd Edytowane 2 Marca 2013 przez Darek1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Podglądałem Twój rower ale miniaturka mi się tylko wyświetla. Z daleka malowanie faktycznie fajne . U mnie nieco drażni mnie ta biała wstawka na górnej rurze. Najładniejsze malowanie jakie znalazłem jak dla mnie ma Mbike Renegade DSX (wywalając te białe paski na oponach które i tak się zetrą zaraz) i własnie w jego wizualaną stronę buduje swojego Krossa. http://ww2.bikekatalog.pl/2012//rowery/1044/Mbike.Renegade.DSX/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 jak dla mnie trochę za dużo tych elementów graficznych w nim,wolę prostsze rozwiązania,mój pasuje mi w sam raz czemy tylko miniaturka?powinno być wszystko normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Ok teraz się udało.Może net mi mulił. -Bardzo fajne malowanie. -Rama w super stanie! Długo na nim jeździsz? To jest przewaga matowego malowania. -Wypas lampka na przodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 rower ma 11 msc i ~2400km tylko.byłoby więcej ale pracuje i czesto nie mam czasu/energii na dalsze wypady ;( Rama ma już parę "skaleczeń" ale widać je tylko z bliska/bardzo bliska więc póki co śpię spokojnie ;D No właśnie też doszedłem do tego że matowe malowanie rządzi połysk juz nie ma tego czegoś ;p Lampa daje radę,tylko aku juz mniej ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Może masz jakiś test akcesoriów Krossa do nowego tematu:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 hymymymy...mam tylko rękawiczki od nich,ogólnie są ok ale przy obecnych chwytach szybko sie przecierają w miejscu gdzie kciuk oplata chwyt( u jego nasady). a no i koszyk bidonu,tez jest ogólnie spoko,wiekszych zastrzeżeń nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Ja mam plecak krossa-jest super możliwość wsadzenia bukłaka, okularki też bez zastrzeżen, oraz kask, w zasadzie wszystkie produkty są u nich wysokiej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Co prawda to prawda,ale chyba wszyscy się zgodzimy że akcesoria szeroko pojęte mogliby mieć tańsze o ok.30% ,tak aby były konkurencyjne,a nie za rękawiczki z krótkimi palcami 70zl...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 No z cenami to różnie. Są teraz Kross Simple po 35 zł i chyba się skuszę. http://www.kross.pl/pl/letnie/kross-simple Ale faktycznie za 7 dyszek to wołałbym Snake na przykład a nie krossa. Dla mnie kross w akcesoriach łapie bardzo duży plus za deasign. Wygląd Ich rzeczy trzyma poziom chociaż mogliby poszaleć trochę z grafiką na bidonach. Kellys i Elite ich w tym aspekcie wyprzedzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 moderate są ładne,chyba się skusze gdy moje obecne dokończą żywot ;)szkoda tylko że ze strony wysyłają kurierem,a to wychodzi drogo,bo wystarzyłoby poleconym za 8zl....no ale cóż... Co do bidonów, to gdy pierwszy raz kiedys tam dawno wszedłem na ich stronke to już wiedziałem żeby szukać gdzie indziej....xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Czy ktoś ma może pewne dane na temat wagi Krossa A6 z 2010? Wersja Vki. Znalazłem kiedyś wagę 12.4 kg ale teraz nie mogę nigdzie takiego info znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) poszukaj po garażach i popytaj,może ktos bd wiedział Z tego o widze po rocznikach 2009 to srednio12.500-12.600 , nw jak 2010 Edytowane 3 Marca 2013 przez Darek1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biafra Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) Szukam ale tam zazwyczaj są już poprzerabiane Chyba mam 12,7kg :/ Może komuś się przyda. Edytowane 3 Marca 2013 przez Biafra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi