michael96 Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Tak jak w temacie. Gdzie można kupić jedną klamke od elixirów 1 lub 3 (najlepiej 1)? Szukałem wszędzie. Nowy model 2012, samych klamek nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 http://ckbikeshop.pl/contact.php /\ napisz lub zadzwoń - dogadaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael96 Napisano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Kontakt /\ napisz lub zadzwoń - dogadaj się Ale tutaj nie ma wystawionych nawet zestawów takich hamulców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 lepiej kup cały hamulec, bo może okazać się, że klamka kosztuje 300zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael96 Napisano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 lepiej kup cały hamulec, bo może okazać się, że klamka kosztuje 300zł cały hamulec kosztuje 300 po prostu klamka mi się zniszczyła i tylko ona mi potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 25 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 klamka około 100 zł mówię Ci napisz lub zadzwoń, ale najlepiej na meila napisz - on ma te klamki i całe zestawy . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michael96 Napisano 27 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Klamek kompletnych nie mają same dźwignie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.