rower526 Napisano 23 Lipca 2012 Napisano 23 Lipca 2012 Szukam tylniego kola 26' do roweru gorskiego. Interesuje mnie samo kolo bez opon, detek czy kasety. Kolo oczywiscie pod kasete (8 rzedowa). Priorytetem dla mnie jest jego wytrzymalosc oraz to zeby mialo dobra piaste, najlepiej maszynowa. Mam do wydania 150 zl wraz z przesylka. Podawajcie linki najlepiej z allegro
nemo2009 Napisano 24 Lipca 2012 Napisano 24 Lipca 2012 Priorytetem dla mnie jest jego wytrzymalosc oraz to zeby mialo dobra piaste, najlepiej maszynowa. Mam do wydania 150 zl wraz z przesylka. Może sam zajrzysz na allegro,przecież to nie boli. Za 150 zł koła z takimi wymaganiami,to raczej nie kupisz.sama piasta Novatec kosztuje 120 zł,szprycha Sapim 1,50 zł,firmowa obręcz od 55 zł,wzwyż.Zaplecenie też nie jest darmowe.
rower526 Napisano 24 Lipca 2012 Autor Napisano 24 Lipca 2012 No juz w koncu sam kupilem bo nikt nie zechcial doradzic. Umiem szukac na allegro ale kompletnie sie na tym nie znam dlatego chcialem cos poleconego. Zamowilem to kolo - KOŁO TYLNIE TYŁ WZMACNIANE MTB 26" ALU !! (2487309835) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bedzie ono dobre? Z tego co widze ma wlasnie ta piaste novatec. A tak btw to kryterium wytrzymalosc to mam na mysli zeby wystarczylo do spokojnej bardziej turystycznej jazdy. Wiem ze jak ktos sie bardzo postara to wygnie nawet kolo za 500 zl w kilka dni ale ja jezdze ostroznie i poprzednie kolo sluzylo mi 14 lat. Zmieniam tylko z powodu przejscia na kasete
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.