f16marcin Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Szykuję się do zakupu kół. Kwota którą chce przeznaczyć to około 600/700 zł max (2 sztuki) . Myślałem nad CrossRide bardzo je tu chwalicie. Interesują mnie jedynie przystosowane pod hamulce tarczowe może być CenterLock i kasete. Na allegro można znaleźć kilka ofert w rozpiętości cenowej od 530 do nawet 930. Które brać? Zależy mi i na funkcjonalności i ładnym wyglądzie. A i jakie dobre oponki do CrossRide? do jazdy po wiekszosci asfalt czasem teren Mogę kupić także z innego serwisu. A może coś innego niż CrossRide? ps. Mój pierwszy post na tym forum ps2. Gdzie mogę założyć temat o składaniu całego roweru i pomocy w doborze części ? muszę z każdą częscią pisać w osobnym dziale ? czy jest jakis jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f16marcin Napisano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Fajnie, że mi pomagacie. Coś tak patrzę na te CrossRide i nie podobają mi się zbytnio ;p Więc także biorę pod uwagę http://allegro.pl/kola-mtb-disc-4-lozyska-novatec-rigida-taurus-2000-i2507356386.html ?? już szczerze mówiąc nie wiem które wybrać. Chyba ograniczę swój budżet na koła do 450 zł max gdyż lepsze nie są mi potrzebne bo nie wykorzystam ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f16marcin Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 refreeeeshhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.