Cox Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Witam potrzebuje skan artykułu z magazynu rowerowego jest to test opon mtb, najprawdopodobniej w czerwcowym numerze, nie pamiętam dokładnie mail gregorski007@gazeta.pl up, naprawdę potrzebuje jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Wysłane, miłej lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 dzięki + rep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FilipEcki Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Czy też mógł bym dostać taki skan? Mój mail filipecki1997@interia.pl Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Również podczepię się pod temat. Jeśli można to proszę o wysłanie meila na filip.miluch@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Było puścić PW, to bym zobaczył wcześniej. Pirata ze mnie robicie...wysłałem i do Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Sorki, że robię ci dodatkową robotę, ale jeśli masz już zeskanowane i chwilę czasu to jak możesz podeślij: mokrzycki.p@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihalp90 Napisano 27 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Jak już wysyłasz, to ja też poproszę, michalpabisiak@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 28 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Podziękowania dla tych co wysłali:) Sent from my using Board Express Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 29 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Panowie, jest coś takiego jak Ochrona Praw Autorskich,które właśnie łamiecie. Proszę takie tematy załatwiać poza forum. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.