Skocz do zawartości
  • 0

Wytrzymaly rower do 1500

Gość Wojtek

Pytanie

Gość Wojtek
Napisano

Witam wszystkich forumowiczow. Poszukuje roweru do jazdy po drodze, po lasku, utwardzonej drozce polnej no i w miare lekkiego czyli chyba z aluminium ALE i wytrzymalego poniewaz jak kazdy mam swoje dni slabosci i lubie się wtedy wyzyc ale w granicach rozsadku! Powiem iż mam 170 cm wzrostu i waze ok. 60 kg. Rower ma być do takiej swobodnej jazdy nie żaden wyczynowy ale jak już mowilem w miare wytrzymaly bo lubie sobie czasem postawic go na "gume" lub przeskoczyc jakas mala przeszkode. Do wydania mam ok. 1500 zl no plus minus moze troszke wiecej. Czt ktos moze mi pomoc wybrac? W gre wchodzi allegro lub jakies inne ale elektroniczne sklepy. Pozdrawiam Wojtek :)

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość
Napisano

Witam to znowu ja, nie wiem czy jest opcja edytuj ale chyba nie wiec pisze drugi post za co przepraszam. Na oku mam ten rower www.allegro.pl/giant-terrago-3-disc-elixir-shimano-deore-lock-out-i2504076198.html czy ktos moze mi napisac cos o nim lub polecic mi go? Ewentualnie jeszcze jakis inny poszukam jeszcze ale kierowal bym się w kierunku gianta wlasnie...znajomy ma i calkiem calkiem jest to Giant Boulder w miare fajny ale bouldera jednak bym sobie darowal :) pozderki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...