Gość kometix Napisano 22 Lipca 2012 Napisano 22 Lipca 2012 Witam. Planuję ostatnio zakupić nowy amortyzator do mojego roweru górskiego. Mogę przeznaczyć na niego od 250 zł. Co polecacie do tej ceny? Amortyzator ma być przeznaczony do roweru górskiego na 1 1/8 ahed, koła 26 cali, pod tarczę. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź..
Seba4 Napisano 22 Lipca 2012 Napisano 22 Lipca 2012 W tej cenie najrozsądniejszym wyborem byłby SR XCR. Jak za tą cenę to amorek chodzi naprawdę dobrze.
Gość kometix Napisano 22 Lipca 2012 Napisano 22 Lipca 2012 Najbardziej zależy mi na wytrzymałości tego amortyzatora. Głównie to jeżdżę po drogach leśnych. Dość dużo czytałem że nie które z tańszych amortyzatorów łapią dość szybko luz na goleniach i nadają się jedynie tylko do wyrzucenia.
PoleK Napisano 22 Lipca 2012 Napisano 22 Lipca 2012 napisałem Ci pw, pojezdzilbys zdecydowanie dluzej niz na XCR... a i kultura pracy jest pare klas wyzej
Seba4 Napisano 22 Lipca 2012 Napisano 22 Lipca 2012 Jeśli nie będziesz go katował ( skakanie itp. ) to tak szybko luzów nie złapie. Jeśli chcesz mieć coś pewniejszego to trzeba dopłacić do Raidona.
Gość kometix Napisano 23 Lipca 2012 Napisano 23 Lipca 2012 Dzięki wszystkim za odpowiedź. Przekonał mnie amorek SR XCR
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.