Skocz do zawartości

[przerzutka przednia] niezbyt udany slx

Kuba1b1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich, mam problem z wspomnianą wyżej przerzutką. Co jakieś 200 km nie chce ona zrzucać na najmniejszy blat, jest wyregulowana, aby działała jak należy muszę ją podginać kombinerkami. Czy ten typ tak ma, a może mi się tylko trafił taki paździerz?

Napisano

Po kupnie roweru wyregulowałem i śmiga bez problemu. Może nie jest u Ciebie dobrze wyregulowana? Kombinerki nie są potrzebne. Wystarczy imbus do linki i śrubokręt krzyżakowy :thumbsup: Kombinerkami zniszczysz wózek. Pozostaje regulacja ponowna :whistling:

Napisano

Po kupnie roweru wyregulowałem i śmiga bez problemu. Może nie jest u Ciebie dobrze wyregulowana? Kombinerki nie są potrzebne. Wystarczy imbus do linki i śrubokręt krzyżakowy :thumbsup: Kombinerkami zniszczysz wózek. Pozostaje regulacja ponowna :whistling:

Ja sam z własnej woli bym do tego z kombinerkami nie leciał ale mój serwisant ją wyregulował luksusowo i mówi że ten wózek jest wygięty i trzeba go po prostu wyprostować.

Gość kometix
Napisano

Może wystarczy poluzować obejmę od przerzutki i ją odpowiednio ustawić. Kombinerkami szybko pogniesz przerzutkę. Lepiej zainwestować w nową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...