bubupn Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Jako, że wróciłem do jazdy to poszukuję ciuchów. Na początek chcę kupić luźne portki z wkładką z pampersem i koszulkę w podobnym klimacie. O ile o spodenki jest łatwiej, o tyle z koszulką jest problem. Przeglądałem głównie Alledrogo i nie znalazłem tego, co mnie interesuje. Chciałbym koszulkę o właściwościach typowej koszulki kolarskiej, przynajmniej jeśli chodzi o oddychanie i kieszonki z tyłu, ale jednocześnie żebym nie wyglądał w niej jak ludzik Michelin. Do klasycznej koszulki rowerowej muszę zrzucić dwa Xy przed L Cenę ustalmy na powiedzmy do 150 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marf Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Z droższych, markowych rzeczy Endura Humvee ma luźny krój, ale niestety przekracza o jakieś 20 zł twój budżet. Druga możliwość, jeśli nie potrzebujesz koniecznie kieszonki na plecach to koszulki dostępne w decathlonie z działu bieganie i turystyka, w cenie 30-40 zł(a nawet taniej na wyprzedażach). Osobiście mam taką koszulkę od ponad pół roku, używam jej na rowerze i do biegania ok. 5 razy w tygodniu, po każdej aktywności prana ręcznie i jak na razie to wygląda jak nowa. Czyli generalnie polecam, bdb stosunek cena/jakość. W dziale rowerowym też czasem można znaleźć luźniejsze koszulki rowerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubupn Napisano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Z droższych, markowych rzeczy Endura Humvee ma luźny krój, ale niestety przekracza o jakieś 20 zł twój budżet. Na razie znalazłem tylko w Rogelli jeden model za 137 PLN. Jeżeli chodzi o firmy, to chyba nie mam w tej kwestii wymagań. Przez te lata trochę wypadłem z obiegu jeśli chodzi o marki, a poza tym jak idę na siłownię czy rower, to nie traktuję tego jako rewii mody Zależy mi na kieszonce, bo inaczej będę musiał kupić armband do telefonu i chciałbym tego uniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDL Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Polecam jednak zestaw od Endury, sam używam i wiem, że warto dołożyć troszkę pieniążków. http://www.endurastore.pl/koszulka_hummvee_s_s,25,66.html http://www.endurastore.pl/szorty_hummvee,29,30.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Endura jest jak najbardziej polecenia. Ale także inne firmy produkujące odzież rowerową mają w ofercie luźne koszulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 23 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 A może coś z firmy 4F? Również mają podobne koszulki i w cenie powinieneś się spokojnie zmieścić nawet gdybyś zamawiał przez internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubupn Napisano 23 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Udało mi się znaleźć Rogelli o 50 PLN taniej niż w ich sklepie. Gość chyba robi wyprzedaż Pod koniec tygodnia pewnie zamówię, bo spełnia wszystkie moje wymagania. Zobaczymy jak będzie z "oddychaniem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 24 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 http://www.trespass.com.pl/ mam dwie koszulki od nich model Puzzle rewelacyjne są luźne i oddychające ale musisz szukać po sklepach sportowych Bergsona,Alpinusa,Campusa itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.