Skocz do zawartości

[Miniówa dolnośląska] Zlot jesienny - rozważania i ankieta

pilon

Miniówa Dolnośląska - jesień 2012  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Z rado?ci? ;) pojad? na Miniów? w...

• ...Góry Sowie z pobytem w chacie "Ale Lipa"
    • ...Góry Izerskie z pobytem w chacie "Na Borowinowej"

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie ponieważ się nie zgadzają :D - w skrócie mówiąc, a bardziej szczegółowo - nie, bo jak ma być duże gotowanie to gotuje kucharka i za to płacisz :D

Ogólnie nie bo nie :icon_cool:

Napisano

Ahm, nie bo są łasi na kasę... To jak, załatwiać kuchenkę 4 palnikową przenośną? :P Podjedzie się po butlę i narobi żarcia, pokazując kto ma lepszego kucharza :P

Napisano

8 kotletów???chyba na przystawkę :devil: a gdzie ziemniaczki, surówka, kompocik (browar) ja bym z głodu padł na 8-miu kotletach przez 2 dni;/ tak się nie da:)

Napisano

Robson, ja Ci zmiksuje warzywka, mięsko, piwko, czekoladke i mleko - na zupę-krem wszystko, Tomcio podłączy to pod żyłe i z taką kroplówą masz weekend na rakjet fjulu :)

Napisano

Co ja pacze? Normalnie przegapiłem temat;) Fajnie że izery wygrały , może uda mi się zjawić z moją, jej single na pewno się spodobają . Jak zwykle nic nie obiecuję, pożyjemy zobaczymy !

Napisano

ZaDym na Singlu, normalnie może za nim nadążę :)

Nie bałdzo, ćwiczyłem przez tydzień czasu na singlach w Saalbach, Hinterglemm oraz bikeparku Leogang :P

ale zawsze możesz próbować ;)DSCN0115.JPG

DSCN0450.JPG

Napisano

Czesc, mam dla Was krotka wiadomosc poniewaz moze niektorzy czekaja na jakieś terminy i ustalenia... Kuba Was bardzo przeprasza i niestety bedzie z przyczyn zawodowych calkowicie out do najblizszej srody czyli 8 sierpnia.

jeśli by sie palilo to prosze piszcze do mnie, ja do niego bede dzwonic - wiem w jakich godzinach jest szansa ze odbierze.

pozdrawiamy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...