karpik75 Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Dzisiaj ok. 17 robimy ognicho na Stargańcu. Wszystkich chętnych zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Właśnie wszedłem do domu. Spotkanie udało się w 100%. W sumie było nas 7 osób: Gosia, Marcin (DEVILEK), Grzegorz, Filip, Wojtek, Marcin (skorpion) i ja. Ognicho płąnęlo, kiełabasy się piekły, a wszystkiemu towarzyszył super klimat i mnustwo rozmów. Dziękuję Wszystkim za przybycie, a szczególności Grzegorzowi za transport. Do jak najszybszego zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 (edytowane) Było supeeer kupę smiechu i fajna ekipa miodziooo dziekuję wszystkim za extra niedziele i barnejowi za podwózkę oby więcej takich dni jak dzis Edytowane 22 Lipca 2012 przez skorpion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Dzięki wszystkim za miło spędzony czas Jak zawsze było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 no to ja tez dziekuje za spotkanie , szczegolnie dziekuje karpikowi za wuszta , mimo ze poobijany po wypadzie z ekipa z BES.ENDU , ale jestem zadowolony , zaliczyłem mega enduro (chłopaki pokazali mi do czego słuzy moj rower) jak i super ognicho jak i wieczor w moim ulubionym towarzystwie , oby czesciej pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 To jak wszyscy to i ja dziękuję za poznanie Was! do następnego oby rowerowego:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 No naprawili mi, to mogę podziękować za niedzielny wieczór i Wasze towarzystwo. Miejsce klasyczne, ekipa prawie klasyczna, a klimat jak zawsze super A naprawiali mi ( pogotowie ) prąd, bo jakoś mu się znikło w połowie chaty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Prąd tak ma... jest szybki i mało uchwytny, ale jak widać są ludzie potrafiący umiejętnie go ujarzmić. Dobrze że już wszystko o.k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Prąd tak ma... jest szybki i mało uchwytny a sprobuj go chwycic hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Kiedyś próbowałem, to mi tak dokopał, że do dzisiaj mam respekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi