MarcinN Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Tak jak w temacie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Waga i regulowanie polozenia okladzin klocka za pomoca klucza w mx2 ( w mx1 nie potrzebujesz klucza ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 1 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 A waga na kożyść którego? Może są jeszcze jakieś różnice w pracy, niezawodności sile bądź modulacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART_osz Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 mx1 = 321g , mx2 = 340g . Jak dla mnie roznica prawie zadna Jezeli chodzi o niezawodnosc - juz Ci nie jedna osoba pisala w innym temacie - kup bb5 Jak dzialaja to nie wiem ale to prawie identyczna konstrukcja wiec powinny dzialac podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Dzialaja tak samo , wiem bo mialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 2 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Zdecydowałem się na mx-1 203mm. Dzięki za odpowiedzi i Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.