Gość Misiek_slupsk Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam wszystkich... Oto posiadam taka przerzutke i chcialbym ja sprzedac bo jest mi nie potrzebna. Ile taka przerzutka jest warta ? Waga 199 gram Zdjecia: http://www.rennrad-news.de/fotos/showphoto.php/photo/2701 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Hmm ladna ile bys za to chcial ? chetnie kupie i postawie sobie na polce ;] Co do ceny to osobiscie nie wiem , jak masz jakas propozycje napisz na PW , co prawda finanse slabe ale moze bedzie mnie stac ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychszop Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Qrde na tych zdjeciach to ona jak jakiś zabytek wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Wookie to pisz do mnie na gg: 1963638 i sie zgadamy bo mi sie nie chce logowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.