Skocz do zawartości

[Zawody] Wielki powrót w Dolomity

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No zgadzam się z wami Panowie - można było to śmiało zrobić lepiej ale w sumie to pierwsze ich zawody. Tak jak pisałem wcześniej, gadałem z tym jednym facetem i był bardzo ogarnięty, ale sam zawodów niestety nie poprowadzi. Trzymam kciuki za następny rok ;)

Gratulacje dla wszystkich!

Napisano

Zgadza się, że pierwsze koty za płoty. Ale są też inne "drobnostki". Sprawdź PW

Jeżeli to nie problem, to ja równiez chętnie poczytam o tych "drobnostkach".

Osobiście poziom imprezy oceniam na słabiutki, że wspomnę tylko wprowadzanie zmian dot. kategorii, szafowania godzinami startów w te i we wte, itp., w trakcie trwania zawodów. Improwizacja w czasie rzeczywistym ze szkodą dla startujących. Być może ktoś lubi takie klimaty, ale mnie kłóci się to z organizacją imprezy dla ludzi, którzy wkładają wiele wysiłku w ten sport.

Notabene, z zaufanego źródła, dotarły do mnie informacje o bardzo płytkim traktowaniu ludzi, którzy brali udział w całym festiwalu (nie mam na myśli tylko zawodów MTB). No ale podobno, osoba jednego z organizatorów słynie z takiego podejścia do życia, które wskazywałoby raczej na wyluzowanego uczestnika takiej imprezy, a nie organizatora.

Napisano

No cóż, fotorelacja na poziomie organizacji... Pięknie, bardzo mi się podobają zdjęcia długopisu albo Pań i Panów Organizatorów, ale ja się pytam, gdzie są zdjęcia zawodników?! Jeśli już są, to tylko tych z kategorii RACE. Nie ma nawet zdjęć z dekoracji... Po prostu szkoda słów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...