Skocz do zawartości

[Zawody] Wielki powrót w Dolomity

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jechałem sobie pięknie do domciu, i zauważyłem taki fajny zjazd i na końcu zakręt taki dość zakręt. To postanowiłem sobie zjechać ale na końcu już czułem, ze jest coś nie tak. Zaczynałem hamować, jechałem może 2/3 km na h. i wpadłem do takiej dziury, przeleciałem przez kiere i nie fortunnie upadłem na nadgarstku. i Bęc od razu do szpitala.

Napisano

Jest w stanie ktoś napisać gdzie będzie to biuro zawodów? Będzie na terenie DSD czy gdzieś tam w polu jak zaznaczone na mapie? Jak tam dojechać wtedy?

Napisano

Jest w stanie ktoś napisać gdzie będzie to biuro zawodów? Będzie na terenie DSD czy gdzieś tam w polu jak zaznaczone na mapie? Jak tam dojechać wtedy?

Tego chyba nikt nie wie. Miejscowi mają lepiej. Znają okolicę, więc sobie poradzą.

A na stronie pojawił się link do regulaminu, ale mnie wyskakuje błąd: "WordPress > Błąd. Nie posiadasz uprawnienia do podglądu szkiców".

Ktoś rozumie o co biega?

Napisano

Jest źle zrobiony link lub źle ustawiona dostępność dokumentu, przez co nie możemy go oglądać... Jeśli nikt nie odpowie w najbliższym czasie to będę dzwonił na ten numer od zapisów - może ktoś coś powie...

Napisano

Biuro zawodów jest na samym danie wielkiej dziury :) A dokładniej jak wiecie gdzie jest hotel DSD to musicie sie kierować po betonowych płytach cały czas i potem odbić w lewo potem na po podjeździe zjeżdzamy na sam dół i jedziemy aż do schodków po lewej stronie a potem już z górki :) Może uda mi się to narysować w google maps to zaraz podeślę:)

Napisano

Byłem dziś przejechać się na plener festival, żeby pogadać gościem, który to organizuje. Powiedział tak:

Samochody zostawiamy tam na tych polach przy scenach plener festival (lokalizacja -> http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc=Tarnowskie+G%F3ry,+Korola+1&Submit=Szukaj&long=18.8689955&lat=50.4146209&type=3&scale=1b&svActive=false ). I stąd trzeba na rowerze się przejechać na teren wyrobiska czyli zawodów (jakby ktoś nie umiał trafić, to personel obsługujący imprezę (na parkingu, na kasie, itd.) wytłumaczy jak dojechać).

Samo biuro zawodów będzie albo na samym dole wyrobiska albo na górze, tam gdzie są te takie trzy-poziomowe podjazdy (uzależnione jest to od tego, czy samochody organizatorów dojadą na dół - ma być jakiś DJ zapodający muzę, bus z napojami i co tam jeszcze wymyślą ;) ).

Zapisy do 2h przed startem swojej kategorii wiekowej.

Mapka dojazdu z parkingu na teren zawodów (sorry, ale sam na szybko zrobiłem :P) - http://imageshack.us/photo/my-images/534/mapadojazduplenerfestiv.jpg/ Jak dla mnie najprostsza trasa dojazdu ;)

Napisano

biuro zawodow nie jest na samym dnie dziury, tylko wyzej, przed ostatnia scianka, na ktora jednak sie nie wjezdza, tylko wjezdza ta bardziej z prawej, a ona nie tyle jest trudna, co malo bezpieczna. Na ten moment tutaj sie dopiero rozkladaja

Napisano

Dzięki wszystkim za tak super zawody rywalizacja super ! Do zobaczenia za rok :D Merenor jak patrze twoje zdjęcia to czuje się jakbym jechał ta trasę jeszcze raz :P

Napisano

Należy wspomnieć, że Mlodziutki stał dzisiaj na pudle, ale jest zbyt skromny, żeby o tym powiedzieć :P a pierwotnie zdjęć było ze 3-4 razy tyle i ważyły ok. 900 MB, ale nie dało rady ich nigdzie wyrzucić i trochę trwało, zanim je obrobiłem :D do zobaczenia w przyszłym roku :D

Napisano

Ale nagrodę super wygrałem na miesiąc plany treningowe warte jakieś 150zł, radyjko i kupon rabatowy 300 zł na ramy Lecco i rowery naprawdę warto było a właśnie jak ktoś chce kupić ten kupon rabatowy to jak coś pw :) Oddam go nawet za 25zł :P

Napisano

Nie wiem czym tu się ekscytować. Koszmarna organizacja, nikt nic nie wie, wszystko z wielkim opóźnieniem, prawie nikogo nie było. No ale może za rok będzie lepiej...

Napisano

Nie wiem czym tu się ekscytować. Koszmarna organizacja, nikt nic nie wie, wszystko z wielkim opóźnieniem, prawie nikogo nie było. No ale może za rok będzie lepiej...

Jak nikt nic nie wiedział wszystkiego można było się dowiedzieć może było małe zamieszanie ale . Opóźnienie też ale skąd organizator miał wiedzieć że tyle ludzi się pospóźnia na swój start . Będę bronił tu organizatora, ponieważ był praktycznie sam i były to pierwsze organizowane zawody przez niego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...