Skocz do zawartości

[Zawody] Wielki powrót w Dolomity

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja w końcu nie dam rady pojawić się w okolicy przed zawodami także mam nadzieję, że trasa będzie dobrze oznakowana bo będę oglądać w trakcie I okrążenia ;)

Tak swoją drogą to wiadomo ile okrążeń jedzie dana kategoria?

A i jeszcze mam jedno pytanie (tylko się nie śmiać :P) - gdzie dokładnie będzie start/biuro zawodów i jak się tam można dostać za stacji pkp w Radzionkowie?

Napisano

No ja myślę, że rowerem z Radzionkowa, nawet bym może z domu przyjechała, ale obawiam się, że po sobotnim Korbielowie będę za bardzo zniszczona ;) Chodzi mi o to, że ja kompletnie nie znam okolicy; kojarzę jedynie tą część, gdzie jest dsd bo tam kiedyś były zawody. I nigdzie nie umiem znaleźć informacji z adresem biura zawodów (jakaś ulica czy coś?).

Napisano

Paweł wspominał chyba, że biuro będzie na dole ale głowy urwać nie dam.

Dojazd z Radzionkowa https://maps.google.pl/maps?saddr=Radzionk%C3%B3w&daddr=Nieznana+droga&hl=pl&ie=UTF8&sll=50.408025,18.886356&sspn=0.036486,0.090895&geocode=FUYKAQMdAmsgASknT2xYESsRRzG7IEV5YW67hQ%3BFWhNAQMdmswfAQ&mra=dme&mrsp=1&sz=14&t=m&z=14

Na google maps tego nie ma, ale ulica chyba nazywa się kopalniana.

Jeśli się mylę niech w którymś z powyższych niech mnie ktoś poprawi ;)

Napisano

W rzeczy samej strona informacyjna przedsięwzięcia przedstawia się dość kulawo. Właśnie zorientowałem się, że dodano na stronie ilość okrążeń dla danej kategorii. Przydałoby się info, gdzie należy się stawić, gdzie zaparkować jeśli ktoś przyjedzie samochodem... Regulamin jakiś...

A swoją drogą, czy można gdzieś obejrzeć więcej zdjęć lub jakies filmiki obrazujące to, co czeka nas w najbliższą niedzielę? A może filmik promocyjny pokazuje wszystko co powinniśmy wiedzieć ;) Niestety nie miałem czasu na bliskie zapoznanie się z trasą :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...