rzezniol Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Przyjedz i startuj ... A nóż widelec nie będziesz ostatni Wydaje mi się że ten wyścig będzie miał stosunkowo spory odsetek zawodników którzy nie ukończą rywalizacji Więc moim zdaniem wystarczy dojechać aby nie być ostatnim bo za tobą będą DNF . No i trzeba kiedyś wystartować pierwszy raz po pierwszym razie dowiesz się więcej o ściganiu niż kiedykolwiek wyczytasz na forum. Pozdro
Zurth Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Jadę jutro ze znajomymi zobaczyć traskę, na zawodach też się pewnie zjawimy
Mlodziutki Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Napisano 3 Sierpnia 2012 Spokojnie trasa jest do przejechania mam 14 lat i bez problemu daje radę no niby ostatnio nie którzi na przejeździe mieli lekkie szlify ale tam
Kusch Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Szlify są wypadkową fantazji, pojawiają się gdy ta jest zbyt duża, lub zbyt mała. W każdym razie szlifowanie formy przed tymi zawodami co dla niektórych nabierze nowego pełniejszego znaczenia
Mlodziutki Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Napisano 3 Sierpnia 2012 Hehe dla tych co byli na przejeździe jak najbardziej
rzezniol Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Ja "na szczęście" mam urlop Będę szlifował formę do półmaratonu ... w końcu 21 km z buta to nie przelewki . Jestem ciekawy jak te zawody będą wyglądały u jakie będą wspomnienia ... będzie się działo Pozdro
Dworniok Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Kurde, też bym sobie tam chętnie wystartował, ale nie ma Lipy. Trzeba jechać na urlop, tak samo jak Rzezniol, polskie morze. Kto by się pisał w Niedziele, na jazdę, po tej trasie. Co do godziny, można się dostosować
Dworniok Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Wiem, Wiem. To ja do Cb zadzwonie w Niedziele, Tak po obiedzie pojedziemy se.
Dworniok Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Własnie fajna, nie za ciepło nie za zimno. Troszke deszczu. Teraz te podjazdy będą hardcore.
lysy35 Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Byłem dzisiaj na dnie wielkiej dziury jakiś chop podjeżdza autem terenowym i mówi żebym mu tam nie jezdził bo to jego teren prywatny what a f..k??
Dworniok Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 MY sobie tam jeździmy i nic. A nawet jak Ci tak powiedział nie zwracaj na to uwagi. A o której byłeś mniej więcej na dnie tej dziury.
Dworniok Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Ee, to mnie nie było. Ja i Młodziutki byli my tam koło 16,30. Ale na krótko, bo kolega Młodziutki zgubił kołeczko przerzutki i śrubę. Kółeczko my znaleźli, ale śruba zagineła. Długo my sobie nie pojeździli, ale zawsze coś Skromne 1,5km. HueHue
Mlodziutki Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Napisano 7 Sierpnia 2012 Witajcie i jak panowie kto startuje ? jest już na fb wydarzenie https://www.facebook.com/events/446867498680991/
mewek Napisano 9 Sierpnia 2012 Napisano 9 Sierpnia 2012 Wbijam Nawet już się na facebooku wpisałam Będzie ktoś ogarniający trasę w okolicy w najbliższą niedzielę?
Merenor Napisano 9 Sierpnia 2012 Napisano 9 Sierpnia 2012 ja się pojawię jak ktoś będzie miał czas, to myślę, że o 16:00 można wbijać do dziury
Mlodziutki Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Napisano 10 Sierpnia 2012 Ja będę jutro i chyba w niedziele trasę znam
Mlodziutki Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Napisano 11 Sierpnia 2012 UWAGA Info od organizatora trasa wyścigu zostanie zmieniona ): Z przyczyn nie wynikających od niego musimy zmienić ją więcej informacji podam gdy coś więcej się dowiem .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.