Skocz do zawartości

[Zawody] Wielki powrót w Dolomity

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przyjedz i startuj ...

A nóż widelec nie będziesz ostatni :)

Wydaje mi się że ten wyścig będzie miał stosunkowo spory odsetek zawodników którzy nie ukończą rywalizacji :devil:

Więc moim zdaniem wystarczy dojechać aby nie być ostatnim bo za tobą będą DNF :).

No i trzeba kiedyś wystartować pierwszy raz :) po pierwszym razie dowiesz się więcej o ściganiu niż kiedykolwiek wyczytasz na forum.

Pozdro

Napisano

Szlify są wypadkową fantazji, pojawiają się gdy ta jest zbyt duża, lub zbyt mała. W każdym razie szlifowanie formy przed tymi zawodami co dla niektórych nabierze nowego pełniejszego znaczenia :D

Napisano

Ja "na szczęście" mam urlop :D

Będę szlifował formę do półmaratonu ... w końcu 21 km z buta to nie przelewki :).

Jestem ciekawy jak te zawody będą wyglądały u jakie będą wspomnienia ... będzie się działo :)

Pozdro

Napisano

Kurde, też bym sobie tam chętnie wystartował, ale nie ma Lipy. Trzeba jechać na urlop, tak samo jak Rzezniol, polskie morze. Kto by się pisał w Niedziele, na jazdę, po tej trasie. Co do godziny, można się dostosować

Napisano

Byłem dzisiaj na dnie wielkiej dziury jakiś chop podjeżdza autem terenowym i mówi żebym mu tam nie jezdził bo to jego teren prywatny

what a f..k??

Napisano

Ee, to mnie nie było. Ja i Młodziutki byli my tam koło 16,30. Ale na krótko, bo kolega Młodziutki zgubił kołeczko przerzutki i śrubę. Kółeczko my znaleźli, ale śruba zagineła. Długo my sobie nie pojeździli, ale zawsze coś Skromne 1,5km. HueHue

Napisano

UWAGA Info od organizatora trasa wyścigu zostanie zmieniona ): Z przyczyn nie wynikających od niego musimy zmienić ją więcej informacji podam gdy coś więcej się dowiem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...