Mlodziutki Napisano 21 Lipca 2012 Napisano 21 Lipca 2012 Witajcie dostałem info o zawodach w DSD podaję stronke z info http://www.pawelurbanczyk.ethercom.pl/index.php/start/aktualnoci/565-wielki-powrot-w-tarnowgorskie-dolomity-czyli-plener-festival-mtb-cup.html
rzezniol Napisano 22 Lipca 2012 Napisano 22 Lipca 2012 Qrde nastawiałem się i to fest na te zawody ... jeszcze tydzień temu byłem przekonany ze jak nic nie skopci się ze zdrowiem stawie się na starcie. Niestety zawirowania z urlopem wywiały mnie nad polskie morze w tym terminie a zanosi się zacna impreza. Powodzenia
Mlodziutki Napisano 22 Lipca 2012 Autor Napisano 22 Lipca 2012 Ojjj szkoda bo naprawdę szykuję się świetna impreza .
farmer Napisano 23 Lipca 2012 Napisano 23 Lipca 2012 A gdzie ta impreza się ma odbyć? Bo nie mogę się tego doszukać na stronie orga
rzezniol Napisano 23 Lipca 2012 Napisano 23 Lipca 2012 Strona organizatora czyli plenerfestival.pl z tego co zauważyłem jest w trakcie przebudowy Stronia pawelurbanczyk.pl promuje tą imprezę Start jest usytuowany w dnie wyrobiska podolomitowego. 50°24'42.77"N 18°51'46.46"E Plener festival czyli impreza główna odbywa się natomiast tu: 50°24'54.05"N 18°52'10.11"E Ze szkicu na stronie Pawła Urbańczyka widzę że trasa zapowiada się zacnie ;D W zawodach nie wystartuje ale na 100% objadę trasę Pozdro
Kusch Napisano 23 Lipca 2012 Napisano 23 Lipca 2012 Kurde impreza praktycznie w moim miejscu zamieszkania, to tam głównie trenuję i chyba też nie będę mógł z powodu urlopu. Chyba się zastrzelę...A jeszcze nie tak dawno chodziła mi po głowie myśl by tam zorganizować jakiś amatorski wyścig, dobrze, że są ludzie którym się chce. Będe robić co w mojej mocy żeby się pojawić.
Mlodziutki Napisano 23 Lipca 2012 Autor Napisano 23 Lipca 2012 rzezniol a moglbys mi pokazać tą trasę bo trochę nie ogarniam
rzezniol Napisano 23 Lipca 2012 Napisano 23 Lipca 2012 Pokazać trasę na miejscu ? Powiem szczerze że jeszcze jej nie objechałem i jak co to sam będę dopiero improwizował według wydruku ze strony Pawła. Ale okolica jest mi znana lobię tam śmigać. Kusch jak się będziesz starał to widzę ze jeszcze masz cień szansy aby sie tam stawić ... ja niestety 18 sierpnia muszę się stawić na kwaterach 600 km od miejsca startu . Są takie dni co chciałbym być jak Bóg ... w trzech osobach. Pozdro
Mlodziutki Napisano 23 Lipca 2012 Autor Napisano 23 Lipca 2012 Rzezniol możesz dziś podjechać na DSD ?
rzezniol Napisano 23 Lipca 2012 Napisano 23 Lipca 2012 Zrobiłem dziś mały rekonesans trasy ... sporo pobłądziłem ... Moim skromnym ... nie jest łatwo ... jak spadnie deszcze będzie hadrcore. Szkoda ze nie będzie mi dane wystartować. Pozdro
mmoorroo Napisano 24 Lipca 2012 Napisano 24 Lipca 2012 Czy mógłby ktoś wrzucić tą trasę w google maps? Jakoś nie mogę się połapać na tej mapce którędy wiedzie droga ;/
MartinH Napisano 24 Lipca 2012 Napisano 24 Lipca 2012 Mapka rzeczywiście mało czytelna, aczkolwiek fajny będzie zjazd w lewym dolnym rogu mapki, jak popada to w końcówce będzie walka o utrzymanie roweru w koleinach. I pewnie nie obędzie się w kilku miejscach bez zejścia z roweru. Wystartować pewnie nie wystartuję, ale podjechać zobaczyć pewnie wpadnę
Mlodziutki Napisano 24 Lipca 2012 Autor Napisano 24 Lipca 2012 A mam pytanie jak ktoś zna trasę ile ona liczy i czy są tam takie 3 ścianki ?
rzezniol Napisano 24 Lipca 2012 Napisano 24 Lipca 2012 Mam pośredni kontakt z organizatorami ... chodzą słuchy że będą 2 warianty trasy .. Największy Hardcore dla Profi ... amatorka podobno będzie miała "łatwiej". Kierunek ... podobno wyjazd z dołu będzie w prawo powrót z lewej strony. Runda na oko ma około 7 km ... Jak załatam kapcia to postaram się jutro podstawić na DSD i objechać kółko na "gotowo", na endo zostawię swój ślad GPS . Pozdro
Mlodziutki Napisano 24 Lipca 2012 Autor Napisano 24 Lipca 2012 Hehe mam nadzieje że trasa będzie również ciekawa jak była w Reptach . A mam pytanie czy start/biuro zawodów będzie usytułowane przy stoku narciarskim czy gdzieś indziej ?
rzezniol Napisano 24 Lipca 2012 Napisano 24 Lipca 2012 DSD nie ma z tym nic wspólnego. Stawiam ze biuro zawodów będzie przy linii start/meta. Pozdro
Mlodziutki Napisano 25 Lipca 2012 Autor Napisano 25 Lipca 2012 Serio DSD nie ma nic wspólnego . A chociaż jakaś część segietu ?
rzezniol Napisano 25 Lipca 2012 Napisano 25 Lipca 2012 DSD to firma prowadząca działalność gospodarczą która dzierżawi / jest właścicielem części gruntów obszaru zwanego "dolomitami", DSD to miedzy innymi stok, wyciąg, restauracja, domki letniskowe ... Wyścig organizuje Plener Festival na terenie dolomitów i rezerwatu Segiet pozdro
Mlodziutki Napisano 25 Lipca 2012 Autor Napisano 25 Lipca 2012 Aaa ogarniam ale jeszcze nie wiem gdzie będzie ten start
rzezniol Napisano 25 Lipca 2012 Napisano 25 Lipca 2012 Zgodnie z opublikowaną mapką na samym dnie wielkiej dziury ;D Pozdro
Kusch Napisano 26 Lipca 2012 Napisano 26 Lipca 2012 Są tam ładne kamyki na podjezdzie i zjedzie, ktoś kto pojedzie pierwszy raz będzie zaskoczony
Mlodziutki Napisano 26 Lipca 2012 Autor Napisano 26 Lipca 2012 Dokładnie Kusch Są takie zjazdy i podjazdy I praktycznie na każdym tak jest Witajcie własnie dzwoniłem do jednego z organizatorów a więc tak znam mniej więcej profil trasy Spokojnie objazd trasy też będzie . zapisy są na www.diagnostix.pl . Więcej informacji będzie w późniejszym terminie Wrzucam jeszcze TRAILER promujący tą impreze !
Kusch Napisano 26 Lipca 2012 Napisano 26 Lipca 2012 Zarąbisty filmik, i do tego znam każdy kamień z tych ujęć, ach.. szkoda, że nie wiedziałem wcześniej inaczej bym urlop ułożył...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.