HeaDShoT Napisano 21 Lipca 2012 Napisano 21 Lipca 2012 Witam! Posiadam licznik Kellys KCC-09 i moje pytanie jest następujące. Jak zresetować dzienny kilometraż ? Ponieważ np. dziś byłem na rowerze przejechałem 35km i następnego dnia ide na rower i dalej mam te 35km w dziennym ;/ Nie posiadam już instrukcji do niego. proszę o pomoc!
wasp Napisano 21 Lipca 2012 Napisano 21 Lipca 2012 naciskasz guzik po prawej stronie aż wyświetli Ci się DST pod rowerzystą. następnie przytrzymaj klawisz ale po lewej stronie tak przez 3-5 sekund. powinno załatwić sprawę analogicznie możesz zrobić żeby wyzerować osiągniętą danego dnia prędkość maksymalną, musisz tylko przeskoczyć na MXS
HeaDShoT Napisano 21 Lipca 2012 Autor Napisano 21 Lipca 2012 naciskasz guzik po prawej stronie aż wyświetli Ci się DST pod rowerzystą. następnie przytrzymaj klawisz ale po lewej stronie tak przez 3-5 sekund. powinno załatwić sprawę analogicznie możesz zrobić żeby wyzerować osiągniętą danego dnia prędkość maksymalną, musisz tylko przeskoczyć na MXS Dzięki. znalazłem właśnie instrukcje z niego i pisze tak samo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.