Skocz do zawartości

[wyprawa] do Karpacza - 3 dniowa

bigos97

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie , razem z kolegą Mathiu i Tom3 planujemy wyjazd do Karpacza w sierpniu. Szukamy chętnych na ten wyjazd :D

Ja jestem z Wieruszowa a koledzy z Ostrowa :) Termin jeszcze nie znamy , jeśli ktoś chcę jechać śmiało pisać w temacie lub na PW. Tępo takie żeby w dzień tam zajechać :P

W planach wjazd na śnieżkę , raczej spokojną drogą bo jedziemy na crossach.

Napisano

Jak wam pasuje termin 17,18,19 sierpnia? Wstępny plan jest taki abyśmy wszyscy spotkali się tam na miejscu (w Jeleniej Górze lub samym karpaczu).

Dwa dni śmigania tam i ostatni dzień na powrót rowerami o własnych siłach do domu.

Czekam na wasze propozycje :thumbsup:

Napisano

Chętnie bym się z wami wybrał podeślij mi jakieś dokładniejsze info na priv

Jestem z Warszawy więc powrót o własnych siłach odpada wybiorę pociąg ;)

• Mod Team
Napisano

Pamiętajcie, że za wjazd na Śnieżkę grożą mandaty zwłaszcza jeżeli będziecie atakować w weekend. Proponowałbym wjazd w ciągu tygodnia wtedy mniej turystów na szlaku i strażnicy nie są aż tak nadgorliwi.

Ps. jak będziecie w Karpaczu to polecam przede wszystkim karnąć się na Odrodzenie (przełęcz karkonoska) - najtrudniejszy podjazd w kraju :)

http://www.genetyk.com/podjazdy/karkonoska1.html

Napisano

Żeby mieć większe szanse w starciu ze strażnikami można wyruszyć o 3-4 rano, a wracać np. czarnym szlakiem (tutaj sprowadzanie rowerów niestety). Byłem raz z bikerami z forum, ale wiem, że strażnicy zwrócą uwagę na grupę rowerzystów, przymrużając oko na pojedyncze osoby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...