bigos97 Napisano 21 Lipca 2012 Napisano 21 Lipca 2012 Witajcie , razem z kolegą Mathiu i Tom3 planujemy wyjazd do Karpacza w sierpniu. Szukamy chętnych na ten wyjazd Ja jestem z Wieruszowa a koledzy z Ostrowa Termin jeszcze nie znamy , jeśli ktoś chcę jechać śmiało pisać w temacie lub na PW. Tępo takie żeby w dzień tam zajechać W planach wjazd na śnieżkę , raczej spokojną drogą bo jedziemy na crossach.
sq3mko Napisano 22 Lipca 2012 Napisano 22 Lipca 2012 jeżeli pod koniec sierpnia to jestem za! wcześniej nie dam rady bo wyjeżdżam na wyprawę
Mathiu Napisano 29 Lipca 2012 Napisano 29 Lipca 2012 Jak wam pasuje termin 17,18,19 sierpnia? Wstępny plan jest taki abyśmy wszyscy spotkali się tam na miejscu (w Jeleniej Górze lub samym karpaczu). Dwa dni śmigania tam i ostatni dzień na powrót rowerami o własnych siłach do domu. Czekam na wasze propozycje
jasinski21444 Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Jakie tępo , namioty czy jakiś nocleg
bigos97 Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Napisano 7 Sierpnia 2012 Kenzie , sq3mko , jasiu jedziecie ? Potwierdźcie się
bigos97 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Napisano 12 Sierpnia 2012 Został tydzień , może znajdą się jacyś chętni >?
mirage Napisano 13 Sierpnia 2012 Napisano 13 Sierpnia 2012 Chętnie bym się z wami wybrał podeślij mi jakieś dokładniejsze info na priv Jestem z Warszawy więc powrót o własnych siłach odpada wybiorę pociąg
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 13 Sierpnia 2012 Pamiętajcie, że za wjazd na Śnieżkę grożą mandaty zwłaszcza jeżeli będziecie atakować w weekend. Proponowałbym wjazd w ciągu tygodnia wtedy mniej turystów na szlaku i strażnicy nie są aż tak nadgorliwi. Ps. jak będziecie w Karpaczu to polecam przede wszystkim karnąć się na Odrodzenie (przełęcz karkonoska) - najtrudniejszy podjazd w kraju http://www.genetyk.com/podjazdy/karkonoska1.html
AndrzejAA Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 Żeby mieć większe szanse w starciu ze strażnikami można wyruszyć o 3-4 rano, a wracać np. czarnym szlakiem (tutaj sprowadzanie rowerów niestety). Byłem raz z bikerami z forum, ale wiem, że strażnicy zwrócą uwagę na grupę rowerzystów, przymrużając oko na pojedyncze osoby.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.