piterd3 Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Witam panowie w moim garniaku poznikały mapy min.Topo Polska 2011.Jak wchodzę w menu-ustawienia-mapa-na samym dole mogłem wybrać pomiędzy topo a jeszcze jakąś teraz mam tam puste pole.Wtym momencie garniak chodzi na mapie bazowej a na niej niestety nic nie ma . Jak podłączę urządzenie do kompa to w folderze garmin mam pliki wrzuciłem też odblokowaną topo na karte sd i również edge nie widzi tej mapy .Co to może być? g Witam panowie w moim garniaku poznikały mapy min.Topo Polska 2011.Jak wchodzę w menu-ustawienia-mapa-na samym dole mogłem wybrać pomiędzy topo a jeszcze jakąś teraz mam tam puste pole.Wtym momencie garniak chodzi na mapie bazowej a na niej niestety nic nie ma . Jak podłączę urządzenie do kompa to w folderze garmin mam pliki wrzuciłem też odblokowaną topo na karte sd i również edge nie widzi tej mapy .Co to może być? g Przepraszam zapomniałem dodać co jest w katalogu garmin urządzenia GPX HISTORY PROFILE clm.nvm GarminDevice gmapbmap.img gmapsupp.img gmapsupp2.img gupdate.GCD rgn_3_chksum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.