spadlmilancuch Napisano 20 Lipca 2012 Napisano 20 Lipca 2012 Witam, chodzi mi po głowie wielodniowa wyprawa rowerowa z tobołami na bagażniku. Jako że samemu się nie mam ochoty wypuszczać, chciałbym się zorientować, czy byłby ktos zainteresowany takim wyjazdem. Może być kilka osób. Jeżeli chodzi o kierunek, to preferowałbym Tatry, ale jestem otwarty na inne propozycje. Termin: od dziesiątego sierpnia. Dzienny dystans i wiele innych rzeczy do uzgodnienia. Tylko proszę o poważne traktowanie tematu albo zaniechanie wpisów. Nie chcę omawiać trasy a w ostatniej chwili dowiedzieć się, że ktoś nie może, bo jedzie do Tesco. Pozdrawiam Marcin 25l
rebel Napisano 22 Lipca 2012 Napisano 22 Lipca 2012 Witam, chodzi mi po głowie wielodniowa wyprawa rowerowa z tobołami na bagażniku. Tatry Wysokie sobie odpuść, dużo rowerem tam nie zdziałasz, chyba że lubisz asfalt to je objedziesz dookoła. Na bikestats jest użytkownik wilk - poczytaj jego wpisy - on się szlaja z rowerem po drogach w górach. Jeśli chcesz zrobić sobie tramping z rowerem (niekoniecznie po asfaltach) to rozważ Wielką Fatrę, Niskie Tatry i Zachodnie. Można przejechać sporą odległość "górami"z daleka od dróg. Jakby co daj znać na prv to coś Ci będę mógł doradzić, jestem częstym bywalcem w tamtych stronach.
Mod Team Pixon Napisano 23 Lipca 2012 Mod Team Napisano 23 Lipca 2012 Jeżeli termin przesunie Ci się na wrzesień oraz miejsce nie ma większego znaczenia, to ja byłbym chętny na jazdę. Planuje pojechać wzdłuż polskiego wybrzeża z zachodu na wschód. Spanie w namiotach na polach lub na dziko. Czas trwania około 5-7dni.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.