Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

... i wszystko byłoby git gdyby to nie był PSz - czyli Parszywy Szpec, a lini melodyczna zamiast wygenerowana elektronicznie zagranabybyła na Ulianach lub Borderach...

Szacunek...

I.

Napisano

Stal lubi wielką kichę i wielka ki lubi stal. Tutaj, przed nadchodzącym Bespoke'm, August Wheelworks 29er:

august-wheelworks-29er-13.jpg

Ciekawe montowanie hebli: august-wheelworks-29er-11.jpg

Czysto, bo linki wpuszczone w rurę: august-wheelworks-29er-3.jpg

Oszczędnie z zębami na przedzie: august-wheelworks-29er-9.jpg

• 1 miesiąc temu...
Napisano

No no, znak czasu - taka recenzja Ninera WFO-9na PinkBike:

p4pb11022607.jpg

http://www.pinkbike.com/photo/11022607/

Ciekawe podsumowanie:

(...) The WFO-9 has very little in common with 26-inch-wheel all-mountain or park bikes that it is intended to compete against, but it can run shoulder to shoulder with the best of them. It can carve, drift, jump and drop with conviction, but it does so in its own, 29-inch way. Like-minded riders - those who drank the 29er Kool-Aid long ago - will need no transition to the WFO-9's direct approach to line choice and its ability to ignore the trail's smaller features. We who cut our teeth riding 26-inch bikes, and who speak reverently about 'pop' and 'nimbleness' may judge the WFO-9's handling to be crude and unrefined, but that would be a mistake. There is a distinct possibility that different diameter wheels would require learning different riding techniques in order to unlock their true potential. The Niner can dance, but it has its own style. (...)

• 3 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

Producentem jest Oxide Cycles, a nie Monkey Lab jak podałem. Ci ostatni głoszą jeno chwałę Rohloffa. Sorr..

W mojej okolicy mówią, że "Żyleta rządzi", ale nie wiem czy chodzi im o tę powyżej czy jakąś inną.

Edytowane przez artoor
  • 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...