Mod Team adamos Napisano 7 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ja jednak zdecydowanie wolę, jak wielka kicha zamiast endurowych full wypasów zmierza w tym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) Ja jednak zdecydowanie wolę, jak wielka kicha zamiast endurowych full wypasów zmierza w tym kierunku Tak odnośnie tych krosmarków. Miałem w małej kisze, teraz w dużej i 2.1 w porónaniu do Geaxa Saguaro 2.2 są po prostu gorsze. Sporo mniejszy balon, gorzej w zakrętach, mniej wygodne. Edytowane 8 Marca 2013 przez Mentos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ...i jeszcze jeden enduracki fullik tym razem spod znaku pomarańczy: Przedstawia się smakowicie, więcje info na Singletrack'u POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ulalala na bogato tylko ten "ogon" to rzeczywiście dość długi wyszedł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 5 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Kłaniam, To musi być znak czasów... Jeśli nawet tak ciulowy i śmieciowy portal jak tlen przy okazji tematu prezentów komunijnych zapodaje jak poniżej: ... to wiedz, ze COŚ sie dzieje Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 5 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 he he he...w sumie nigdy nie miałem gianta, może czas przystapic do Komunii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) Groovy Frankenstein - wybryk, a nie trend. http://cdn.media.cyclingnews.com/2013/03/12/2/groovy_04_670.jpg BTW, komu trzeba dać pączka, żeby można było wstawiać zdjęcia większe niż 15kb? Edytowane 8 Maja 2013 przez artoor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 8 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 można było wstawiać zdjęcia większe niż 15kb? @artoor - nikomu, po prostu użyj w interfejsie ikonki z "zieloną głowką" opisanej jako Grafika i tam wklejaj linkacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 11 Maja 2013 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Piękny temat, dodaje do obserwowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 (edytowane) Na wczesnomajowe Beskidy jak znalazł hehe Hmm wyniki SeaOtter Classic DH. Bieszczady jak nic "Aaron Gwin, last year’s dominant World Cup racer, starting the season off with a win on his Specialized S-Works Enduro 29er" "I believe this is the first time the Sea Otter pro downhill has been won on a 29er, although the course is arguably perfect for big wheels since it’s not very technical and requires a lot of pedaling." Co by nie było, że Wielka Kicha wjedzie na zawody DH Edytowane 12 Maja 2013 przez skwarek2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 UUuuuu... Pane... Czyżbyś przeoczył całą ruchawkę na tenże temat na Pinku... Podstawowe pytanie jakie zadawano to czy wyscig DH który wygrywa się na wielkokiszkowym ścieżkowcu to jeszcze jest DH? Śliska sprawa... Ciekawe czy taki sam wybór sprzętu Mr Gwin zastosowałby na dajmynato Schladming? Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 12 Maja 2013 Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Ciekawe czy taki sam wybór sprzętu Mr Gwin zastosowałby na dajmynato Schladming? Jasne, że nie. Ale ten stary news nie trafił tu więc go wkleiłem, dyskusyjna sprawa. Ja nie mam czasu Ivan czytać i klepać komentarzy. MTB, Crossfit, biegi i kobieta walczy za podium z lodówką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 13 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 ...a ja tematu nie znałem, ale jeżeli dzisiejsze trasy DH można wygrać na rowerze enduro 29......to jak będą wyglądały trasy zjazdowe za lat 2-3 gdy "przypadkiem" 29 rozpanoszy się na zawodach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 kobieta walczy za podium z lodówką Tego nie do końca zrozumiałem Myślę że nam niegrozi tak daleko idąca pacyfikacja europejskich i kanadyjski zjazdów. A hamerykanckimi bym sie za bardzo nie przejmował. Otem jaki jest poziom hamburgerskiego DH najlepiej świadczy fakt ze po laaaatach dominacji europejczyków pojawił sie wonderboy Gwin. I na razie tyle... A jak wiemy jedna jaskółka... Scenę slopstyle'ową to moją i może mocną ale ze swoim podejściem do DH nie bardzo czynia honor dokonaniom Tomac'a sprzed 2 dekad... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 13 Maja 2013 Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Tego nie do końca zrozumiałem Facet musi mieć swoją hierarhię wartości Ivan. Rower, crossfit, bieganie, jedzienie/lodówka, kobieta...just dżołking man! 29 nie nadaje się do DH i krętych trialsów. Spec Enduro jest podobno pierwszym rowerem 29 z dużym skokiem, który skręca podobnie do rowerów 26 o większym skoku. Ale my małe wypierdki na końcu stawki z naszą techniką jazdy nie doświadczymy raczej wielkich różnic, bo prędkości za małe osiągamy na konkretnych ścieżkach jak juz na takie trafimy. No i nie mamy tych rowerów do testów Nie ma się co mazać - czeba zaivaniaćMTB ale pomarzyć why not? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Maja 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Facet musi mieć swoją hierarhię wartości Ivan. Rower, crossfit, bieganie, jedzienie/lodówka, kobieta...just dżołking man! Aaaaa... No i jasne... Ale you have it wrong mate Lodówka, rower, crossfit, bieganie, kobieta... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 15 Maja 2013 Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 To ja sobie tutaj niusa za Bikeradar'em pozwolę wrzucić: Diamond Back Mason FS, 66.5* głowka ramy, 140mm skoku przód/tył, dwie opcje wyposażenia, cena nieznana jeszcze niestety, na ichniej stronce też nie ma info na temat tgo modelu...a zapowiada się ciekawie! POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 15 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 jednozawiasowiec udowadniający, że "po co prosto jeśli można w sposób skomplikowany" łeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 15 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 ale dłuuuuuugas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 21 Maja 2013 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Serwus, Nowe krosiarskie fulle od Trek'a: Trek Fuel EX7 29er, £2199.00 Trek Fuel EX-8 29er, £2499.00 Trek Fuel EX 9 29er, £3399.00 Trek Fuel EX 9.7 29er, £3299.00 Trek Fuel EX 9.8 29er, £4199.00 . ..oraz gratka dla tych co większego czczą telepa: Trek Remedy 8 29er, £2799.00 Trek Remedy 9 29er, £3799.00 ...rowerki tak świeżuchne że nawet się specyfikacją dystrybutor nie może pochwalić, dostępne będą w jUKejowym magazynie od 3. Czerwca, a więc podobnież będzie z dostępnością maszyn na rodzimym rynku...a Forum się dzisiaj na mię obraziło, wrzucać zdjęć nie pozwala, więc zapraszam do galeryji. POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 22 Maja 2013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 jednozawiasowiec udowadniający, że "po co prosto jeśli można w sposób skomplikowany" łeeee Też zawsze się zastanawiałem po co konstruktorzy jednoosiów wstawiają pierdyliardy dżwigni, łączników, osiek itp skoro koło i tak podąża tak samo. Niby wpływa to na harakterystykę pracy dampera bo zmienia się samo przełożenie/dźwignia ale do mnie to nie przemawia i to próba sprostania 4 Horstowej czy Virtualnej konkurencji. A mogli by wykorzystywać prostotę, sztywność i taniość takiego rozwiązania, jak zresztą niektóre firmy to robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Czerwca 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Kłaniam, Świętokrzyżowcy cichcem-chyłkiem zewolucnonizowali Wysokiego Chłopaczynę... Tallboy 2... Geo zachowane, odchudzony, sztywniejszy, zoptymalizowane łączniki VPP-u, tył 142x12... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 14 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Obrazkowa zajawka testu FS ze 100mm skoku w Beskidzie Śląskim - więcej w czerwcowym bB #6/2013https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151531159772911.1073741829.341257052910&type=3 Edytowane 14 Czerwca 2013 przez adamos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bipr Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 mały off-top dotyczący powyższego linka ... większośc Was ma złe zdanie o Foxach ... a w tym teście są w 3 rowerach na 4 i Bb się nimi zachwyca ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 14 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 bB zachwyciło by się nawet moimi koślawymi łydkami i tyłkiem nie golonym gdybym im za to zapłacił (jakkolwiek)Dorośnij Kolegops: z tą "większością" to też chyba ze Statystyk wziąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi