bobiik Napisano 20 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Kopiuje z forum Mazovii -------------------- Ważna informacja! ---------------------------- Andrzej Wilczopolski, uczestnik Mazovii, szef oraz założyciel grupy Wilczopolski Race Division, która startuje w Mazovia MTB, właściciel serwisu rowerowego FART na Tarchominie oraz pasjonat kolarstwa zachorował na białaczkę, jeżeli ktoś z was oddaje krew, zna kogoś, może zamieścić te info na swoich profilach, rozesłać itp będziemy bardzo wdzięczni. To bardzo dobry człowiek i, co jest ogromnie ciekawe, dwukrotny mistrz świata w powożeniu psimi zaprzęgami na Syberii:) Krew można oddać w szpitalu na Szaserów w Warszawie lub centrum krwiodawstwa na ulicy Saskiej . 1) honorowi dawcy oddają płytki krwi 2) normalni dawcy oddają krew ogólną. W jednym i drugim przypadku przy rejestracji trzeba powiedzieć że oddaje się krew dla Andrzeja Wilczopolskiego ze szpitala na Szaserów Zgłaszać się można od poniedziałku do piątko w godzinach 7.30-14. Samo pobranie krwi trwa ok 10 min i trzeba być po śniadaniu. !!! W rejestracji wydadzą karteczki do wypełnienia i one są koniecznie do zwrotu dla mnie, bo muszę to dać lekarzowi żeby ta krew poszła dla Andrzeja. !!!!! Karteczki można zostawiać w serwisie rowerowym Fart na ul. Pasłęckiej na Tarchominie w Warszawie lub ew. skontaktować się z nami pod numerem telefonu 504 63 74 79 Jarek Uczkiewicz Zawodnicy Wilczopolski Race Division Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kartofelek Napisano 21 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 jak ktoś może to zachęcam do oddania krwi znam tego człowieka, bardzo życzliwy bajkerom gość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Kurcze, że też tego tematu nie przeczytałem.... a oddawałem wczoraj krew na saskiej :<. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kartofelek Napisano 22 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Kurcze, że też tego tematu nie przeczytałem.... a oddawałem wczoraj krew na saskiej :<. może da radę po fakcie jeszcze wziąć zaświadczenie o oddaniu na rzecz danego pacjenta, jakbyś chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.