mar1712 Napisano 20 Lipca 2012 Napisano 20 Lipca 2012 Znalazłem na allegro, opłaca się go kupić? Myslałem jeszcze nad Univega ht510 lub kands 1300. Rower do jazdy po miescie i lesie. http://allegro.pl/fu...2502537304.html
mar1712 Napisano 20 Lipca 2012 Autor Napisano 20 Lipca 2012 Ale lepiej kupić nową ht 510 czy ten używany?
Piotrek383 Napisano 20 Lipca 2012 Napisano 20 Lipca 2012 Według mnie lepiej kupić tą nową HT-510, mimo, że ta ma lepszy osprzęt, ale używany rower full nie kosztuje tyle co ten, więc jest jakiś podejrzany według mnie.
mar1712 Napisano 20 Lipca 2012 Autor Napisano 20 Lipca 2012 A co z serwisem tej univegi w przypadku zakupu przez internet?
Vardal Napisano 20 Lipca 2012 Napisano 20 Lipca 2012 Chodzi Ci o serwis nowej Univegi czy tej starej? Jeśli chodzi o nową to zapewne będzie miała jakąś gwarancje i jak coś to można na serwis gwarancyjny ją oddać. Jednak niezależnie od tego czy kupisz nową czy używaną, serwis będzie na własną rękę. Albo oddajesz do serwisu jak coś się stanie i bulisz, albo sam naprawiasz... edit: Zakup przez internet tak naprawdę dużo nie zmienia, a co do serwisu to wydaję mi się że nic nie zmienia.
mar1712 Napisano 20 Lipca 2012 Autor Napisano 20 Lipca 2012 Chodzi mi o nową, myslałem że jak się kupuje nowy rower to regulacje czy smarowanie czy coś sie przestawi w okresie gwarancji jest za darmo, wolałbym kupić w salonie ale nie moge jej znalezc koło mnie. Chodzi mi o nową, myslałem że jak się kupuje nowy rower to regulacje czy smarowanie czy coś sie przestawi w okresie gwarancji jest za darmo, wolałbym kupić w salonie ale nie moge jej znalezc koło mnie. Na dodatek obdzwoniłem chyba wszystkie salony w moim mieście i nikt nie ma tej marki, dlaczego? Mam 190 cm wzrostu więc rama dla mnie to chyba 21 cali.
mar1712 Napisano 1 Sierpnia 2012 Autor Napisano 1 Sierpnia 2012 Witam, zakupiłem ten rower, ale teraz tak, przednie koło jest lekko scentrowane, przez to hamulce musiałem popuscic, następnie coś z przerzutkami, bo jak przerzuce z większa z przodu i mniejszą z tyłu to jak nacisnę na pedał z prawej strony to zaczyna trzeć łancuch, więc nie wiem, czy samemu probowac naprawić czy oddać do serwisu? czy reklamowac?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.