sew Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Mam pewien problem i prosiłbym o radę, a mianowicie z hamulcami tarczowymi. Jakieś miesiąc temu kupiłem komplet na przód z tarczą 200 mm i 160 mm na tył. Do tego momentu hamulec przedni, bo z nim jest problem, dzałał znakomicie. Jednak od dwóch dni nie działa poprawnie, owszem hamuje ale koło nie staje w miejscu jak przedtem. Myślę, iż wina tkwi w klockach, przeczyściłem je ale nic nie pomogło. Zacisk wydaje się działać poprawnie. Proszę o radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Co to znaczy nie staje w moiejscu ? Bo po takim opisie nic nie wiadomo... Tzn slabo hamuje ? Nie blokuje kola i nie lecisz przez kiere ? ;]. Zalana czyms tarcza , mokra tarcza , zalane klocki , wytarte klocki , zasyfiony pancerze i ciezko dzialajaca klamka. Powodow moze byc wiele. Rownie dobrze uszkodzene czegos w zacisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Ecia zaatakuje:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 ZASADY PISANIA NOWYCH TEMATóW się kłaniają... Zalecam wnikliwą lekturę. Źle nazwany temat. Pozdrówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.